xcounter
#

Що відбувається у таборі рашистів: перехід на підніжний корм, бунти та загородзагони

Армія РФ ніколи не відмиється від ганьби
Армія РФ ніколи не відмиється від ганьби
11720

Армія РФ перетворюється на малоконтрольоване стадо

Російські окупанти, які йшли воювати проти України, були впевнені у тому, що їх чекає "легка прогулянка". Це, як справжню мантру, повторювали всі рашисти:солдати, які їхали з парадною формою, та генерали, які на мапі малювали стрілочки з лихими маневрами через всю Україну.

Але реальність і для тих і інших виявилась однаковою: тим кому пощастило - потрапили у полон, інші - забили шпиталі або стали добривом для родючого українського чорнозему. Залишки цієї маси - просто чекають своєї черги.

Читайте також: Forbes: Українська армія знищила російської військової техніки на $5 млрд

Російські генерали це роблять у польових штабах, гадаючи, коли на них візьме бойовий курс Bayraktar TB2.

А деякі рядові рашисти - у спеціальних "тактичних шалашах" зі шторкою.

Хтось ще продовжує гримати зброєю, йдучи у щільній колонні з танків, БМП та навіть важких вогнеметних систем ТОС-1. Поки не потрапляє у засідку.

Але для більшості рашистів вже дойшло, що "легка прогулянка" огорнулась найбільшою військовою катастрофою, поряд з якою "новорічний штурм" Грозного - верхівка військової думки.

Тому вже котрий день Генштаб ЗСУ повідомляє, що ворог намагається перегрупуватися. Простою мовою - з двох-трьох побитих батальйонних тактичних груп він збирає одну та знову кидає по тому самому напрямку, добре пристріляному українськими захисниками. А потім ще раз перегруповується, а потім ще і ще. Бо російська армія не сильна, "вона просто довга".

Зараз на багатьох напрямах рашисти відрізані від забезпечення, яке кришить по тилах звичайна територіальна оборона. І вона вже відчула смак перемог та перейшла до знищення не тільки колон паливозаправників, а вже трофеїть танки та САУ.

Тому командування армії РФ вже віддало наказ з переходу угруповань на "підніжний корм" та легалізувало мародерство. Тобто "друга армія у світі", не може забезпечити своїх військових не тільки пальним, а звичайною їжею. Не говорячи вже про ротацію чи вивезення поранених.

Деякі підрозділи рашистів вже потрапили в оточення. Наприклад, під Харковом, який армія РФ намагалась взяти у котел, окремі підрозділи ворога тепер самі "варяться" у ньому.

В цій ситуації їм не залишається нічого, окрім підраховувати своїх "200-х" та "300-х", а командирам рашистів віддавати наказ стріляти по всім, навіть по жінках та дітях. Свідченням останнього є перехоплення розмов окупантів.

В цій ситуації Кремль вирішив повернутися до сталінських методів - загородзагонів. "Розстрільні загони" тепер стоять за бойовими частинами та вбивають тих, хто хоче втекти.

Російське армійське керівництво спонукало на це рішення випадок із двома батальйонами морпіхів, які мали здійснити десант в Одесі, але підняли бунт.

І такі ситуації будуть у стані ворога становитися все масовішими, їх не виправити перекиданням ані додаткових сил, ані хаотичним вогнем по містах України, ані розстрілами нащадків НКВД своїх же військових перед строєм.

Українська земля за сторіччя "переварила" не одне покоління загарбників, так буде і в цей раз.

Читайте також: Українській опір армії РФ дивує американських генералів: комп'ютерне моделювання війни не врахувало силу духу воїнів
ТЕГИ Війна