xcounter
#

Рашисти замислились чи можуть за тотальними пожежами по всій РФ стояти українські фахівці

Пожежі на промислових об'єктах у РФ різко стали буденним явищем
Пожежі на промислових об'єктах у РФ різко стали буденним явищем
16610

За період з 1 жовтня по 23 грудня у РФ зафіксовано 36 великих пожеж, частина з яких на доволі важливих для рашистів об'єктах

Здається, у РФ почали щось підозрювати, бо новини про пожежі на території різноманітних об'єктах на території країни стали буденною новиною. Один з пропагандистських російських Telegram-каналів навіть підбив статистику та зробив свої "висновки".

Зокрема мова йде про 36 великих пожеж на території РФ лише за період з 1 жовтня по 23 грудня. Вони охопили об'єкти промислової, включно з військовим сегментом, армійської, нафтогазової та цивільної інфраструктури. Загальна площа пожеж складає 87 тисяч кв. метрів.

Читайте також: Як влаштована ППО НАТО і чому усі літаки-AWACS сил НАТО "приписані" до країни в якої навіть немає авіабази
мапа пожеж рф

За аналогічний період 2021 року кількість пожеж було 29, а площа становила лише 33 тисяч кв. метрів. Але пожежі почали вирувати саме на об'єктах військової промисловості та збройних сил РФ. Зокрема пожежі відбулись на наступних важливих для російського військового потенціалу об'єктах:

  • "6 арсенал" у Ярославській області, який займається відновленням та утилізацією боєприпасів
  • "Пороховий завод" у Пермі
  • машинобудівний завод "Звезда" у Санкт-Петербурзі, що виробляє силові агрегати в тому числі й для військових кораблів
  • Електромеханічний завод у Подольську під Москвою - виробництво гідравлічних та електрогідравлічних приладів для більшості ракет, починаючи від всієї лінійки ЗРК, до міжконтинентальних

Палали й підприємства продукція яких має велике значення для російської оборонки, зокрема, завод з виробництва синтетичного каучуку у Татарстані.

пожежа рф
Пожежа на нафтокомбінаті в Ангарську 15 грудня

Але російські пропагандисти роблять наступний "висновок": говорити з повною впевненістю, що за всім цим стоять українські спецслужби - не можна, хоча і не можливо виключити. А ще однією причиню цілком може бути фундаментальні проблеми у російському суспільстві.

"Серед населення є й ті, хто дійсно схильний до насильства, психологічно нестійкий і схильний до зовнішнього впливу. У деяких випадках у цій ролі виступають звичайні підлітки чи молодь до 20 років", - прямо пишуть у РФ. І єдине уточнення - серед російського суспільства такі суб'єкти вочевидь переважають і це взагалі стало нормою для РФ.

Далі, взагалі можливо лише погодитись: "безперспективність та безальтернативність нарівні із загальним стресом російського суспільства ведуть до радикалізації населення. І його досить просто підштовхнути в потрібному напрямку. Звідси й стрілянина у школах, і підпали військкоматів". Як і з тим, що така ситуація у РФ склалась через "провали у культурній та освітній сфері" та корупції.

В результаті важко не погодитись з тим, що систематичні пожежі у РФ є лише наслідком саме безперспективності існування РФ, як країни в якій панує невігластво, зеківські порядки, клептократія та непомірні імперські амбіції викликані браком освіти та культури у суспільстві загалом.

Читайте також: Запаси артилерійських боєприпасів у РФ не дозволяють проводити масштабні наступальні операції - міноборони Великої Британії