xcounter
#

У рашистів є "слабке місце", яке їм заважає привозити ще більше снарядів на фронт до Попасної

18827
"Залізничні війська" армії РФ відпрацьовують наведення переправи, ілюстративне фото з відкритих джерел
"Залізничні війська" армії РФ відпрацьовують наведення переправи, ілюстративне фото з відкритих джерел

Російські "залізничні війська" уже більше тижня не можуть навести переправу, по якій би пішли поїзди з боєприпасами

Із власних джерел Defense Express став відомим наступний факт. Орки змогли налагодити щоденний рух поїздів з пальним та боєприпасами по фактично рокадній залізниці на тимчасово окупованих територіях між станціями Куп’янськ-Вузловий (Харківщина) – Сватове (Луганщина). Відомо, що ця гілка йде далі на Попасну, відповідно – росіяни возять із Куп’янська по залізниці снаряди саме для Попаснянського угрупування своїх військ.

Рашисти везуть Т-72Б3 з "мангалом", ілюстративне фото з відкритих джерел

Також відомо, що окупанти змогли налагодити рух своїх поїздів з пальним та боєприпасами між станціями Вовчанськ та Куп’янськ-Південний на тимчасово окупованій території Харківщини.

Читайте також: Окупанти "економлять" свої БМП-2 для "бронелетючок" біля Мелітополя (відео)

Але при цьому рашисти не можуть пропускати свої ешелони по цілому маршруту Вовчанськ – Сватове, бо є "розрив" довжиною 8 км між станціями Куп’янськ-Південний та Куп’янськ-Вузловий. Між цими станціями був міст, котрий орки підірвали самі на початку вторгнення.

Залізничний міст на підході до Куп'янська, який знищили рашисти у перші дні вторгнення, фото з відкритих джерел

Щоб закрити цей "розрив", армія РФ пригнала до тимчасово окупованого Куп’янська свої "залізничні війська", які мають навести понтонну переправу типу МЛЖ-ВФ-ВТ через ріку Оскіл для пропуску проїздів.

Але ще тиждень назад, як писало Defense Express, окупанти наче як уже були на етапі наведення фінальних секцій, щоб уже запускати цю переправу для руху поїздів. Тиждень минув, але російським "залізничним військам" щось "постійно заважає" завершити роботи по цій переправі.

Армія РФ відпрацьовує розгортання понтонного моста МЛЖ-ВФ-ВТ, серпень 2017 року, фото з відкритих джерел

І так виходить, що в тилу орків є "слабке місце" довжиною 8 км на залізниці в Куп’янську, котре заважає ворогу привозити ще більше снарядів на фронт під Попасну. Не виключено, що армія РФ ящики зі снарядами та каністри з пальним ледь чи не на руках переносить через ріку Оскол.

Читайте також: Як швидко закінчаться 155-мм снаряди до гаубиць M777, які ЗСУ отримали від США