xcounter
#

Стало відомо, як армійська авіація ЗСУ виконує "танок смерті" для "утилізації" окупантів (відео)

143719
Вертоліт Мі-24 армійської авіації ЗСУ, ілюстративне фото від 22 листопада 2021 року
Вертоліт Мі-24 армійської авіації ЗСУ, ілюстративне фото від 22 листопада 2021 року

"Тричі знищені" Повітряні Сили України передають противнику "полум’яні" ракетно-бомбові "привіти"

Командування Повітряних Сил ЗСУ розповіло, що вчора за добу 14 травня наша авіація виконувала ракетно-бомбові удари по позиціям військ противника.

При цьому ударами з повітря було знищено мінімум 30 орків, мінімум 10 бронемашин рашистів, взводний опорний пункт та командно-спостережний пункт ворога.

Читайте також: Повітряні Сили наближаються до першої сотні збитих крилатих ракет росіян

Зрозуміло, що це – лише один із фрагментів бойової роботи Повітряних Сил України, який був опублікований в офіційних джерелах. Максимально повна картина стане відома лише після Перемоги. Але для історії вважаємо за потрібне за фіксувати – у соцмережах почали з’являтись неофіційні відео, зняті саме з нашої сторони фронту про те, як армійська авіація виконує "утилізацію" окупантів.

Наприклад, ось на цьому неофіційному відео ми можемо побачити своєрідний "танок смерті", який виконує пара наших Мі-24 перед пуском ракет по позиціям противника. Ймовірно, такий маневр допомагає нашим вертолітникам покращити дальність стрільби та не заходити в зону ураження ППО ворога.

А ось на цьому неофіційному відео ми можемо побачити роботу "змішаної" пари з Мі-24 та Мі-8 армійської авіації ЗСУ, яка працює по рашистським позиціям.

Схоже, це саме той випадок, коли недоліки техніки компенсовані гарною виучкою пілотів.

Ну а на цьому відео ми можемо побачити Су-25 тактичної авіації ЗСУ. "Тричі знищені" Повітряні Сили України активно передають ворогу "полум’яні" ракетно-бомбові "привіти".

Читайте також: M777 у ЗСУ у всіх подробицях: від снарядів до системи управління вогнем та що говорять самі бійці