xcounter
#

Армія РФ після боїв з ЗСУ терміново просить допомогти їй трусами, туалетним папером та милом - документ

Армія РФ після боїв з ЗСУ терміново просить допомогти їй трусами, туалетним папером та милом - документ
4704

Опубліковане листування між 41-ої загальновійськовою армією РФ та мерією Новосибірську, де з'єднання "другої армії" світу просить вислати труси та туалетний папір

Армія РФ відчуває критичний брак найпростіших речей - одягу та предметів гігієни. Про це говорить опублікований листування між 41-ої загальновійськовою армією РФ та мерією Новосибірську, де розташований штаб армії. У ньому зазначено прохання надати посильну допомогу для підрозділів, які зараз ведуть бойові дії в Україні.

Серед потреб на першому місці вказані носки, майки, труси, вологі серветки, туалетний папір, мило, шампунь. Далі лише три позиції з медицини - бинти та антисептичні мазі. Завершує список побажання отримати продукти харчування на кшталт печева та конфет. Присутні й інші потреби - засіб від комарів, сірники та сигарети.

Читайте також: Ще одна країна не захотіла купляти вертольоти РФ, скаржаться на розміри та маневровість Ми-26

Лист опублікував російський депутат міськради Новосибірська Сергій Бойко, який запевнив, що особисто зв'язався з мерією та отримав підтвердження справжності листа.

Більше того, як виявилось мер російського міста просто переклав прохання на місцевих підприємців. Цікаво, що на цю відписку адміністрації міста знадобилось ціли два дні.

З боку Defense Express зазначимо, що ця листування демонструє дещо більше, ніж просто потребу у побутових речах. Зокрема, лист від 41-ої армії від 14 червня підписано тимчасово виконуючим обов'язки полковником О.Коротеквичем.

Водночас відомо, що командувач армії у цей час міг бути або генерал-лейтенант Сергей Рижков, або генерал-лейтенант Роман Бєрдніков, що пов'язано із черговими ротаціями та чистками в армії РФ. У будь-якому випадку посада навіть т.в.о командарма - не для полковників. І така ситуація могла бути у випадку "зачищення" майже всього штабу армії.

Інший варіант, особливо враховуючи фактичні кримінальні порядки та тюремні устої а армії РФ, генералам було "западло" просити туалетний папір.

армія рф

Нарешті, самі генерали могли просто підстрахуватися, бо у випадку скандалу з таким листом, саме до них буде питання, чому не було організовано забезпечення підрозділів. А так завжди можливо списати на "полковника".

Також доволі цікаві числові показники потреб, особливо щодо солодощів, кількості яких може вистачити лише для якогось окремого штабу, але точно не для того, щоб компенсувати недолік постачання цілої загальновійськової армії.

Водночас необхідно зазначити, що підрозділи 41-ої армії РФ також розташовані і у інших регіонах РФ, зокрема у Омський, Кемеровський, Іркутській областях, Алтайському краї, Туві та Хакасії. Можливо, що аналогічні запити були направлені і цим місцевим адміністраціям.

Читайте також: Морпіхи ЗСУ розповіли, чи сподобалися їм британські бронемашини Мastіff
ТЕГИ Війна