xcounter
#

"Фурія" не дає спокою окупантам: видовищне знищення ворожої РСЗВ очима "богині помсти" (відео)

12241
"Фурія" не дає спокою окупантам: видовищне знищення ворожої РСЗВ очима "богині помсти" (відео)

"Очі" української артилерії вправно полюють на російську техніку

Українські безпілотні літальні апарати активно розвідують позиції російських окупаційних військ та допомагають артилеристам ЗСУ пригостити вогнем вороже військо.

Так, 28-а окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу поділилася відео з українського БПЛА "Фурія", який вдало вполював ворожу РСЗВ БМ-27 "Ураган" "десь на півдні України".

Читайте також: Випробування вогнем, або безпілотники "Фурія" у боях з ворогом. Частина 1
РСЗВ
Знищення ворожої РСЗВ

Водночас наші артилеристи не залишили цю машину без своєї уваги – влучним ударом було влаштовано феєричне знищення з вибухом боєкомплекту.

бпла
БПЛА "Фурія"

Загалом наші військові активно використовують БПЛА "Фурія" для ведення розвідки на полі бою – ще у квітні Defense Express розповідав про те, що "Атлон Авіа" розгорнула форсований ремонт цих БПЛА, щоб за лічені дні ремонтувати безпілотники та якнайшвидше повертати їх військовим.

БПЛА
Безпілотний авіаційний комплекс А1-СМ "Фурія" призначений для проведення повітряної розвідки й коригування артилерії в будь-який час доби.

Водночас артилерія залишається головною зброєю у повномасштабному протистоянні України з РФ – наразі на неї припадає від 70 до 80 % втрат, що були понесені сторонами конфлікту. Водночас ворог має значну кількісну перевагу у цьому виді озброєнн – до 8-10 разів. На що вказують ці цифри та коли "закінчаться" бази зберігання ворога – Defense Express розповідав в окремому матеріалі.

Читайте також: Артилерія на полі бою російсько-української війни. Ч.2