xcounter
#

Виставка "Зброя та безпека" знову відкладається, на цей раз причина – подовження локдауну в Києві

955
Таке рішення лише шкодить вітчизняному ОПК, якого вкотре позбавили можливості показати свою продукцію в столиці України
Таке рішення лише шкодить вітчизняному ОПК, якого вкотре позбавили можливості показати свою продукцію в столиці України

На даний момент, нові дати для проведення виставки – 15-18 червня 2021 року, локдаун наразі подовжено до 30 квітня цього року

Проведення міжнародної виставки "Зброя та безпека" знову відкладається із-за протиепідемічних заходів, які проводяться в Києві.

"Шановні учасники та відвідувачі Міжнародної виставки "Зброя та безпека"! 14 квітня 2021 року постійною комісією з питань ТЕБ та НС м. Києва було прийнято рішення про подовження локдауну на два тижні, до 30 квітня 2021 року. У зв'язку з цим вимушені повідомити про перенесення виставок на нові дати – 15-18 червня 2021 року", - сповістили організатори виставки на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: На "Океані" готуються до початку будівництва корветів для ВМСУ: почалися роботи над модернізацією сухого доку (фото)
Виставка "Зброя та безпека" - це шанс, зокрема, для нашого війська обрати для себе перспективні системи озброєння. На фото - презентація чеської САУ Dana-2M під час виставки "Зброя та безпека-2019"

Нагадаємо, що і в 2020 році виставка "Зброя та безпека" взагалі не відбулась із-за протиепідемічних обмежень в місті Київ. Захід був запланований на 13-16 жовтня 2020 року, але в підсумку проведення виставки довелось переносити на 2021 рік, а саме – на період 27 -30 квітня цього року.

Тоді, нагадаємо, рішення про переніс виставки було прийнято 25 вересня 2020 року під час наради в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Хоча це рішення Мінекономрозвитку пішло прямо всупереч рішенню, що було прийняте в ході засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю, яке відбулось 14 вересня 2020 року.

На виставці "Зброя та безпека-2020" мала відбутись, зокрема, перша презентація ударного БПЛА "Сокіл" від ДККБ Луч

Тоді було вирішено "підтримати доцільність проведення Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та Безпека – 2020" та Міжнародного авіакосмічного салону "АВІАСВІТ-2020" з обов’язковим дотриманням санітарно-гігієнічних норм".

Поки що, як підтвердили Defence Express у Міжнародному виставковому центрі, на 15-18 черевня в МВЦ планується провести одразу комплекс виставок, присвячений усьому спектру безпекових питань:

  • Міжнародна виставка "Зброя та безпека";
  • Міжнародний авіакосмічний салон "Авіасвіт ХХІ";
  • Міжнародна виставка систем охорони і безпеки Expert Security;
  • Міжнародна виставка засобів рятування та пожежної безпеки "Технології захисту/ПожТех".

Інформаційно-консалтингова компанія "Діфенс Експрес" з 2014 року -є генеральним Інформаційним партнером Міжнародної виставки "Зброя та безпека" та Міжнародного авіакосмічного салону "Авіасвіт ХХІ".

Поки що навіть пожежну спецтехніку наші силові структури купують закордоном. На фото - французька ятувальна машина EPS 26 PRX на шасі Renault від GIMAEX. Таких машин наше МВС накупить на 300 мільйонів євро в кредит
Читайте також: ДККБ "Луч" представило за кордоном РСЗВ "Вільха-М" та протитанковий комплекс "Бар’єр-С" (фото)