xcounter
#

Командувач групою рашистських військ "Південь" починав свою кар’єру з вбивства цивільних

6040
Путч ГКЧП, що став відправною точкою в кар'єрі командувача групою "Південь" рашиста Суровікіна, фото ілюстративне
Путч ГКЧП, що став відправною точкою в кар'єрі командувача групою "Південь" рашиста Суровікіна, фото ілюстративне

Проти нас воює "перевірений кадр", що "відзначився" вбивством мирних жителів під час спроби зберегти СРСР в серпні 1991 року

Міноборони РФ вирішило більше не приховувати своєї сутності, і прямо визнало подібність до Третього Рейху. Зокрема в тому, що задіяні проти війни війська рашистів об’єднані в оперативні групи "Центр" та "Південь", прямо як в гітлерівському плані "Барбароса".

Як виявилось, угрупуванням "Південь" командує генерал армії Сєргєй Суровікін, котрий заодно посідає посаду командувача "ВКС РФ" (і тут заодно є місце для іронії про "польові дивізії Люфтваффе").

Читайте також: У РФ вже не ховають своє преклоніння перед Третім Рейхом та назвали свої війська як у плані "Барбаросса"
Рашистський генерал Сєргєй Суровікін отримує нагороду з рук Путіна, ілюстративне фото з відкритих джерел

Про генерала армії РФ Суровікіна прийнято говорити як про фігуру парадоксальну. Бо він – перший в історії ЗС РФ (та мабуть у військовій історії світу взагалі) "сухопутний" командувач військово-повітряними силами, що взагалі не має досвіду проведення "класичних" повітряних операцій.

З березня по грудень 2017 року Суровікін був командувачем угрупування РФ у Сирії, і найбільш його "видатний подвиг" на цій посаді – вивести з оточення 29 військовослужбовців військової поліції армії РФ.

Військова поліція армії РФ у Сирії, ілюстративне фото з відкритих джерел

Але у біографії командувача угрупування рашистських військ "Південь" Суровікіна є й інший яскравий факт, що найбільш вичерпно розкриває цього персонажа. Виявляється, у серпні 1991 року тоді ще капітан Суровікін "відзначився" тим, що його підрозділ під час путчу ГКЧП в Москві убив трьох цивільних.

Якщо конкретніше – тоді Суровікін був в.о. командира 1-им мотострілецького батальйону Таманської мотострілецької дивізії; в свою чергу, цей мотострілецький батальйон під час ГКЧП "відзначився" тим, що вбив трьох цивільних на т.зв. "Садовом кольце" Москви, команду відкрити вогонь дав саме Суровікін.

Путч ГКЧП, що став відправною точкою в кар'єрі командувача групою "Південь" рашиста Суровікіна, фото ілюстративне

Логічно, що разом з іншими прямими учасниками заколоту Суровікін був засуджений за законодавством уже Російської Федерації. Але менш ніж за рік Суровікін за прямою протекцією Єльцина вийшов на волю та одразу отримав звання майора. З формулюванням "він же просто виконував наказ".

Подальшій кар’єрі цього персонажа "посприяв" 1993 рік, де Кремлю "знадобились" військові, що не мають моральних "гальм" відкривати вогонь по мирним громадянам. Ще один колоритний факт – уже будучи генералом, після 2008 року в рамках "сердюковської реформи" Суровікін займався створенням інституту військової поліції в структурі ЗС РФ.

Путч ГКЧП, що став відправною точкою в кар'єрі командувача групою "Південь" рашиста Суровікіна, фото ілюстративне

Така біографічна довідка розкриває нам такий принцип – Кремль виводить в генералітет лише тих людей, що вміють демонструвати політичну відданість та не мають моральних "гальм" стріляти по мирному населенню.

Читайте також: Рашисти вкрали тягу та вагони і "наштампували" новий бронепоїзд