xcounter
#

ЗСУ вже набрали раритетної "важкої броні" щонайменше на два танкові взводи

5084
ЗСУ вже набрали раритетної "важкої броні" щонайменше на два танкові взводи

Наші військові продовжують озброюватися танками російської армії

Збройні Сили України активно поповнюють свій парк бронетехніки раритетними зразками, що були затрофеєні під час успішного контрнаступу наших захисників у Херсонські області.

Так, вчора, 4 жовтня, було зафіксовано одразу три трофейних танки Т-62М, причому всі три – з навареними на них "протиракетними" мангалами, ефективність яких доволі сумнівна.

Читайте також: "Нова" зброя для армїі РФ: заштовхнути Т-62М назад у "гараж", замінити БМП-1 у "ЛДНР" та серійні іранські дрони

Крім того, фото ще двох трофейних Т-62М з’явилися у соцмережах 3 жовтня – один з них затрофеїли бійці 73-го морського центру спецоперацій ВМС України.

Зрештою, фото першого трофейного Т-62М з’явилося у мережі 14 вересня. Отже, ЗСУ вже мають щонайменше шість трофейних Т-62М – на два танкових взводи. Як раніше розповідав Defense Express, ЗСУ вже знайшли застосування цим танкам на полі бою.

Загалом, за даними порталу Oryx, з початку повномасштабного вторгнення рашисти втратили 13 своїх раритетних танків, з них 12 – Т-62М (шість , а також один Т-62МВ, який було знайдено пошкодженим на Херсонщині.

Нагадаємо, Т-62МВ вирізняється встановленим динамічним захистом "Контакт-1" та відсутністю додаткового бронезахисту башти та корпуса.

Читайте також: Рашисти "обвішали" Т-62 динамічним захистом замість "мангалів", але до "серії" ще далеко