xcounter
#

ЗСУ відправили в пекло розвідувальну роту, придану до 155-ї бригади, яка вже зазнала низку поразок в Україні

10496
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Схоже, тепер окупанти знову будуть скаржитися путіну про втрати

Збройні Сили України знищили окрему розвідувальну роту рашистів, придану до 155-ї окремої бригади морської піхоти російського окупаційного війська – про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Так наші військові "зустріли" окупантів у районі Вугледару, що на Донеччині – у Генштабі говорять про "повне знищення сил та засобів" цієї окремої розвідувальної роти.

Читайте також: КНДР, як боєприпасний склад РФ: чому Пхеньян сам зацікавлений у постачанні озброєння рашистам

Відзначається, що російська 155-а бригада морпіхів Тихоокеанського флоту РФ зазнає поразки на цьому напрямку не вперше – у листопаді російські морпіхи зазнали невдачі під Павлівкою, що неподалік Вугледару. Тоді бійці бригади навіть зверталися з відкритим листом до Путіна, в якому скаржилися, що за чотири дні "демілітаризувалося" близько 300 "убитими, пораненими та зниклими безвісти", і звинувачували в усьому командування.

Ця ж бригада брала участь у наступні російських військ на півночі України, де також зазнала значних втрат (за непідтвердженими даними – до 600 осіб) і зрештою, як розповідає InformNapalm, була вимушена проводити доволі комічні агітації, щоб поповнити свої втрати.

Крім того, можна також згадати, що у квітні 2022 року Кремль захотів суїцидальних "подвигів" від свого флоту і готував зокрема і морпіхів зі 155-ї бригади до десантної операції.

Читайте також: Міноборони РФ знайшла шлях приструнити та поглинути у себе так звані "ЧВК" включно із "Вагнером"