xcounter
#

ЗСУ готові зустріти армію РФ чи РБ на півночі України: створено комплексну систему вогневого ураження

3639
ЗСУ готові зустріти армію РФ чи РБ на півночі України: створено комплексну систему вогневого ураження

ЗСУ готові дати гідну відсіч ворогу у разі повторного вторгнення на Київщину

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив, як ЗСУ готові зустрічати ворога на півночі України у разі повторного вторгнення.

"Сьогодні у ході роботи на одній з позицій наших воїнів переконався у якісній підготовці оборони", – розповідає генерал-лейтенант про готовність підрозділів ЗСУ.

Читайте також: Стало відомо, яку важливу ціль знищили ЗСУ у Чорнобаївці

За його словами, командування проаналізувало, як саме діяв ворог під час наступу на Київщині та підготували відповідь на випадок повторного вторгнення: "Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків".

Наєв розповідає, що за даних умов командир бригади активно взаємодіє з підрозділами ДПСУ, НГУ, Нацполіції та СБУ: "Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій ворожих сил, від диверсійно-розвідувальних груп до відбиття можливого наступу".

Наостанок генерал-лейтенант наголошує, що населення цілком підтримує ЗСУ та інші військові формування та правоохоронні органи: "Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною".

Читайте також: Наскільки важлива піхота на полі бою та без чого вона буде неефективною – командувач ОТУ "Північ"