xcounter
#

ЗСУ через гучномовці повідомляють рашистів у районі Лиману, що вони оточені та їм краще здатися у полон (відео)

ЗСУ через гучномовці повідомляють рашистів у районі Лиману, що вони оточені та їм краще здатися у полон (відео)
5169

Операція зі звільнення Лиману добігає до логічного завершення шляхом оточення рашистів, але цілком можливо, що це вже відбулось

Збройні Сили України вкрай близькі до завершення чергової операції зі знищення окупаційної армії РФ, на цей раз у районі Лиману.

Рашистів вже попереджають за допомогою гучномовців про те що вони в оточені. Відповідне відео було знято одним з бійців та оприлюднено "Радіо Свобода".

Читайте також: "Нова" зброя для армїі РФ: заштовхнути Т-62М назад у "гараж", замінити БМП-1 у "ЛДНР" та серійні іранські дрони

"Військовослужбовці РФ! Сили оборони України захопили Лиман, подальший опір не має сенсу - ви оточені. Для того, щоб здатися вам необхідно: вийти на дорогу, або населений пункт, скласти зброю та з піднятими руками дочекатися представників збройних сил України та здатися їм у полон... Пам'ятайте - своїй владі ви не потрібні! Для них ви "гарматне м'ясо". Ви потрібні своїм близьким вдома", - доводиться через гучномовці російською мовою.

Зазначимо, що поки про деокупацію Лиману офіційно повідомлено не було. Фігурує інформація про утворення, як мінімум, оперативного оточення угрупування рашистів у цьому районі.

Але інформація з фронту надходить з відповідною затримкою, яка може становити декілька діб. Відносно цього відео, то скоріш за все, воно було знято 30 вересня. А за ніч ЗСУ могли досягти нових успіхів, зокрема перерізати всі можливі шляхи відходу.

Також цілком реалістичний сценарій, коли противник втратив керування підрозділами, які перебували в оперативному оточенні. Це перетворило все угрупування армії РФ у ньому на окремі дезорганізовані скупчення рашистів, головною задачею яких стало питання виживання.

З огляду на все, з великою долею вирогідності про завершення операції зі звільнення Лиману та вихід на нові рубежі Генеральний штаб ЗСУ повідомить вже найближчим часом.

Читайте також: Новий рівень застосування: у Великобританії перевіряють, як це – керувати шістьма БПЛА з одного планшета