xcounter
#

ЖБТЗ вперше виклало в мережу відео про свої досягнення: показали й нещодавно відновлені БМП з новими траками

6492
Відремонтовані на ДП "ЖБТЗ" БМП
Відремонтовані на ДП "ЖБТЗ" БМП

Наприкінці майже шестихвилинного відео повідомляється що за роки війни держпідприємство передало ЗСУ близько 800 бойових машин

ДП "Житомирський бронетанковий завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром") досить несподівано вирішило створити власний канал в YouTube.

У якості прем’єрного відео в мережі було оприлюднено досить велике відео (майже 6 хвилин) з детальним показом власних можливостей.

Читайте також: ЖБТЗ передав ЗСУ велику партію модернізованих БМП (фото)

Як повідомила в описі прес-служба ЖБТЗ, підприємство "спеціалізується на капітальному ремонті та модернізації бронетанкового озброєння та техніки: БМП-1 та БМП-1М, БМП-2 та БМП-2К, БМД-1, БМД-2, ГМ-575, ГМ-568, ГМ-578, БРЕМ-2, БТР-50ПК,БТР-Д, БРДМ-2".

ЖБТЗ
На державному підприємстві ЖБТЗ в змозі провести повний цикл відновлення різних моделей БМП

Також завод "виконує капітальний ремонт окремих агрегатів та вузлів зазначеної техніки (зокрема, дизельних двигунів УТД-20, 5Д20-240, В-2 та В-6, В2-500, В-55, ЯМЗ-236/238/240), виготовленні запасних частин до бронетанкового озброєння та техніки, нестандартного та паркового обладнання для військ і ремонтних заводів".

ЖБТЗ
З огляду на "грунтовку" це або нові, або повністю відновлені гармати

У відео було детально показано капітальний ремонт різних видів БМП та їх оснащення новими (?!) 73-мм 2А28 "Грім»", а також багатостраждальними новими гусеничними траками, про чергове серійне виробництво яких нещодавно повідомляв "Укроборонпром".

ЖБТЗ
Схоже що це ті самі нові гусениці для БМП виробництво яких опанували на ХКБМ

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця цього року прес-служба ДК "Укроборонпром" повідомила, що на ЖБТЗ відновили й передали Міноборони України понад два десятки БМП-1 та близько десятка БМП-2 відновлених в рамках Держоборонзамовлення цього року.

БМП-2 ЗСУ
Читайте також: В третій раз вперше "Укроборонпром" збирається виготовляти траки для БМП (фото)