xcounter
#

В "Інфозахисті" розповіли, які системи демонстрували на виставці у Норвегії

1779
Частина стенду компанії "Інфозахист" на виставці  АОС Europe 2024 у Норвегії
Частина стенду компанії "Інфозахист" на виставці АОС Europe 2024 у Норвегії

Системи компанії "Інфозахист" експлуатуються українськими військовими у складних умовах поля бою

Українська компанія "Інфозахист" взяла участь у міжнародній виставці та конференції у галузях РЕР, РЕБ і кібербезпеки АОС Europe 2024, яка з 13 по 15 травня проходила в Осло, столиці Норвегії. "Ця подія об’єднує представників урядів, оборонних відомств, промисловості та науково-дослідних установ для активного обміну ідеями, досвідом та передовими досягненнями в галузі", — відзначають в "Інфозахисті".

У компанії наголошують, що "жоден з представників РФ та їхніх злочинних поплічників не був допущений навіть близько до місця проведення виставки, що добре свідчить про ставлення гордих норвежців до країни агресора, яке ми повністю поділяємо".

Читайте також: В "Інфозахисті" розповіли про комплекс РТР "Архонт" і на яку зброю рашистів він вже "полював"
Засіб протидії FPV-дронам "Гідра" українська компанія "Інфозахист"
Засіб протидії FPV-дронам "Гідра"
Щодо продукції, яка була представлена на цій виставці, то йдеться як про відомі, так і про нові зразки, такі як "Пластун-РП-3000", "Апелла" та "Хортиця-М", а також і "Плутон" та засіб протидії FPV-дронам "Гідра".

Нагадаємо, що ще восени минулого року повідомлялося, що "Інфозахист" створила новий зразок озброєння і вже тестує його у реальних бойових умовах — це система "Плутон", яка призначена для визначення та попередження про безпілотні літальні апарати ворога.

система "Плутон"
Система "Плутон"

А вже на початку цього року компанія через фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" передала військовим першу партію цих засобів, яка підтвердила на полі бою заявлені характеристики, і також удосконалюється за результатами отриманих відгуків від військових.

Раніше Defense Express розповідав, що "Інфозахист" на честь 10-річчя "Повернись живим" передав 10 млн грн на FPV-дрони для ЗСУ.

Читайте також: Як "тиха" зброя "Інфозахисту" змусила росіян відмовитися від одного зі своїх безпілотників