xcounter
#

Українські гармаші "привітали" новоприбулий ОМОН з Сахаліну та "постукали" у казарму в окупованій Кадіївці

16964
Українські гармаші "привітали" новоприбулий ОМОН з Сахаліну та "постукали" у казарму в окупованій Кадіївці

Задача російського ОМОНу під час війни - проведення так званих "фільтраційних заходів", на практиці - організація концтаборів та катівень

Українські артилеристи вкрай на Донбасі здійснили декілька вкрай результативних ударів по рашистах. Зокрема поблизу Лисичанська під вогонь потрапив ОМОН із Сахаліну, який лише тільки но прибув на ротацію.

Далекий шлях для, як мінімум 12 омонівців виявився останнім, ще доволі велика кількість рашистів поранена. Також ударом ЗСУ була зруйнована казарма з окупантами у Кадіївці, але втрати ще встановлюються, про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Читайте також: "Яструби" доб'ють Путіна: як зернова криза визначає військову поразку Кремля

"За останні тижні ми уразили декілька складів із боєприпасами і скупчень окупантів лише на Луганщині. Багато успішний влучань і на Донеччині, що не дає змогу ворогу атакувати інтенсивніше. Скажу більше - щоночі вони не сплять, а чекають, що по ним можуть влучити", – додав Сергій Гайдай.

З боку Defense Express зазначимо, що поява російського ОМОНу з Сахаліну поблизу Лисичанська доволі показова. Справа в тому, що у РФ ОМОН - належить до загонів спецпризначення та структурно входить до Росгвардії. Головна задача цих рашиських підрозділів на окупованій території, зокрема, терор населення та організація так званих "фільтрувальних заходів" із концтаборами.

омон
У РФ ОМОН входить у "Росгвардію"

Водночас їх перекидання саме з Сахаліну не є чимось "екзотичним". Раніше стало відомо, що через гостру нестачу особового складу було перекинуто 18-ї кулеметно-артилерійську дивізію, яка захищає Курильські острови

.

Читайте також: Які західні вертольоти будуть найкращою заміною для радянських Мі-8 та Мі-24