xcounter
#

У РФ "чмобікам" почали давати 5,5 років суворого режиму за "образу командирів"

1745
Карний механізм у армії РФ починає набирати обороти
Карний механізм у армії РФ починає набирати обороти

За бідкання на відсутність підготовки рашисти почали отримувати реальні тюремні строки

Історія з "наїздом" одного російського "чмобіка", який дорікає рашиському офіцеру на те, що з призваними навіть не проводиться адекватна стрілецька підготовка - завершилось цілком логічно. При цьому все це проходило у розрекламованому "Парку Патриот" в якому розміщений найбільший у РФ стрілецький полігон.

Мобілізований, якого звуть Алєксандр Лешков був осуджений на 5,5 років суворого режиму за статтею 334, частина 3, кримінального кодексу РФ, передають російські ЗМІ. Водночас поки вирок суду чинності не набрав і була подана апеляція. Зазначимо, що це новий пункт статті, який був прийнятий майже одночасно з початком часткової мобілізації у РФ і стосується покарання за "насильницькі дії щодо начальника" під час мобілізації або воєнного положення. Чи підпадають дії чмобіка під цю статтю можливо самостійно оцінити на відео нижче, на якому й зафіксовані дії Лешкова.

Читайте також: Британський танк: Challenger 2 у чому унікальні особливості цієї машини, її можливості та характеристики

Але треба зазначити, що саме відео набрало доволі значного поширення у РФ і стало показником того, що навіть під Москвою з підготовкою чмобіків все вкрай погано. Сам фігурант справи був затриманий ще 16 листопада. Також зазначимо, що покарання у 5,5 років майже нижча межа санкції статті із максимальним покаранням до 15 років позбавлення волі.

Водночас навіть якщо вирок залишиться в силі й мобілізований Лешков відправиться у в'язницю, це не означає те, що він не потрапить у російську армію. Бо, з огляду на все, процес перетворення зеків на гарматне м'ясо вийшов у РФ на абсолютно новий конвеєрний рівень.

Нагадаємо, що взагалі карний механізм у армії РФ починає набирати обороти і показові затримання "чмобіків" за невиконання наказів та відмову воювати розпочались вже у листопаді.

Читайте також: Patriot для України ближчий ніж на це можливо було розраховувати: у Пентагоні назвали строки підготовки операторів