xcounter
#

Цей безпілотник знайде російську зброю всюди: видовищні кадри безпорадності проти ударів з неба (відео)

9329
С-300 у прицілі Bayraktar TB2
С-300 у прицілі Bayraktar TB2

Bayraktar TB2 "пройшовся" по вірменських позиціях

Турецький розвідувально-ударний безпілотник Bayraktar TB2 протягом останнього часу не тільки ефективно попрацював в Україні, знищивши російської зброї щонайменше на 26,5 млн доларів, але й активно попрацював під час бойових дій на кордоні Азербайджану та Вірменії, які активізувалися у ніч на 12 вересня.

Так, Twitter-акант Clash Report опублікував низку відео роботи азербайджанських безпілотників Bayraktar TB2, які ефективно нищили позиції та зброю вірменських військ – від вірменських військових в окопах до вантажівок та гаубиць тощо.

Читайте також: Baykar "засвітив" нову розробку: малопомітний ударний дрон, який будуть збирати в Україні, можливо це Bayraktar TB4

З усіх цих опублікованих відео окремо варто звернути передусім на знищення пускової ЗРК С-300ПС (відео вище). "Російські системи ППО ще раз довели в Україні та Вірменії, що вони вразливі для Bayraktar TB2", – відзначають у Clash Report.

Крім того, також було зафіксовано й знищення іншої машини, що входить до складу ЗРК С-300 – це командний пункт 5Н63С з радіолокатором підсвічування та наведення ракет.

Окремо варто відзначити, що інтерфейс БПЛА на відео відрізняється від того, що ми звикли бачити на відео з Bayraktar TB2 Повітряних Сил ЗСУ – це пов’язано з тим, що безпілотники використовують різні модулі камер.

Читайте також: Рашисти вирішили познущатися не тільки над танками та МТ-ЛБ: нова жертва "захисту" від Javelin та Bayraktar TB2