xcounter
#

Строк життя "чмобіка" на передовій вимірюються у днях: став відомий результат аналізу втрат РФ

4122
Мобілізація у РФ дійсно є просто "могілізацією"
Мобілізація у РФ дійсно є просто "могілізацією"

Строки життя ненавчених "чмобіків", який без підготовки кидають на передову цілком демонструє їх головну задачу

В середньому "частково мобілізований" у РФ рашист живе на фронті чотири дні, рекордний показник - лише два дні з моменту прибуття на передову. Саме такий висновок зробили у спільності InformNapalm після аналізу інформації з публічних повідомлень про загибель у соцмережах.

І хоча для обробки існують відносно обмежені дані, які торкаються 29 осіб загибель яких у РФ супроводили бодай мінімальною згадкою, навіть ці дані є цілком показовими.

Читайте також: З огляду на уроки війни в Україні, Литва закуповує більше шведських ракет для своїх ПЗРК
чмобік

Зокрема "середній портрет" "чмобіка" виглядає наступним чином: 33 роки, десь з глибинки РФ у Сибірі, рядовий чи єфрейтор, має досвід строкової військової служби або у силових структурах. Хоча останнє може бути характерним для найпершої партії рашистів, які були мобілізовані у перший тиждень "часткової мобілізації".

І саме наявність базової підготовки вже дозволило їх "звільнити" від проведення "курсу молодого бійця" і без зайвих зволікань кинути у м'ясорубку на що в середньому витрачається рівно тиждень. Цей термін витрачається на прибуття у табір в окупованому Криму, Ростовській чи у Бєлгородській області, отримання амуніції, формування зі "чмбоків" маршового поповнення та транспортування на фронт.

Рекорд з доставки на фронт становить три дні, який належить 23-річному Вадиму Булатову з Челябінської області. Він потрапив в Україну на третій день після мобілізації, а через шість днів на фронті вже завершив свій недовгий життєвий шлях.

Але в середньому від мобілізації до перетворення на "вантаж 200" у рашистів виходить 12 днів. Від прибуття безпосередньо на передову до логічного наслідку - чотири дні. На жаль, певні дати відносно прибуття та точної дати ліквідації відомі стосовно не всіх рашистів.

Також були локалізовані й місця завершення життєвого шляху рашистів і "найпопулярнішим" місцем виявилась Херсонська область.

Читайте також: Про що говорить катастрофа Су-34 у Єйську ту Су-30 в Іркутську: покадрово розбираємо падіння літаків