xcounter
#

Спалені вщент МиГ-31 та інші літаки в Криму: підверджено влучні удари по авіабазі рашистів

5501
Пуски ракет по рашистах, фото ілюстративне
Пуски ракет по рашистах, фото ілюстративне

З’явилися нові супутникові знімки, на яких можна детально роздивитися, які втрати має російське окупаційне військо у результаті влучних ударів Сил оборони України

Сили оборони України цього тижня здійснили низку далекобійних ударів по військових об’єктах російського війська у тимчасово окупованому Криму, у тому числі й по авіабазі "Бельбек", і раніше ми розповідали, а по яких літаках ймовірно міг поцілити ATACMS на цьому аеродромі.

Згодом у мережі з’явилися перші фото уражених цілей внаслідок атак по Криму, і ним виявився зенітний ракетний комплекс С-400, а передусім радіолокаційна станція цього ЗРК.

Читайте також: Данія надає 0,8 млрд доларів на ППО, F-16 та артилерію

Але тепер у мережі з’явилися нові супутникові знімки, на яких вкрай детально можна роздивитися роботу далекобійної зброї ЗСУ безпосередньо по літаках рашистів — і, забігаючи наперед, варто відзначити, що ці удари були напрочуд влучними та ефективними.

Нагадаємо — ось так виглядало розташування російських літаків на авіабазі "Бельбек" станом на кінець квітня:

А нижче — супутникові знімки, які фіксують ураження низки літаків російського окупаційного війська у результаті нещодавніх ударів по цій авіабазі:

Так, у результаті атаки рашисти втратили два своїх літаки МиГ-31 — ці машини були вщент спалені внаслідок удару. Поруч із цими літаками також було знищено склад паливо-мастильних матеріалів.

Крім того, було також вщент знищено ворожий Су-27. Неподалік від нього розташований ще один літак, який цілком міг отримати пошкодження від уламків. Зрештою, до знищених літаків можна записати й МиГ-29, в якого вигоріла носова частина.

Нагадаємо, що у ніч на 17 травня Сили оборони здійснили дійсно наймасштабнішу атаку дронами по території РФ, а також і по тимчасово окупованому Криму — рашистам не допомогли ні РЕБ, ні засоби протиповітряної оборони.

Читайте також: РФ казала про Ка-50, що теж "аналоговнєт", але чому тоді знадобився Ка-52 на заміну