xcounter
#

Схоже, рашисти хочуть, щоб ЗСУ знову втопили їх кораблі в порту окупованого Бердянська

Іншими словами – агресор перекидає додаткові кораблі в акваторію Азовського моря
8994
Ракетний катер "Набережные Челны", що входить до складу ворожого угрупування в Азовському морі, ілюстративне фото довоєнних часів
Ракетний катер "Набережные Челны", що входить до складу ворожого угрупування в Азовському морі, ілюстративне фото довоєнних часів

Можемо припускати – росіяни все ж не відмовились від намірів висадити десант на узбережжі Азовського моря

У своєму зведенні про стан справ на фронтах на 12.00 дня 25 березня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що рашисти намагаються наростити угрупування своїх кораблів у водах Азовського моря.

Зокрема, учора "на вхід" в Азов Керченською протокою пройшло з’єднання ворога в складі малого тральника “Валентин Пикуль”, ракетного катера “Набережные Челны” та двох десантних катерів.

Читайте також: РФ намагається компенсувати величезні втрати стягуючи підкріплення навіть з Камчатки

Які завдання має виконувати це з’єднання – можемо самостійно висловити припущення. Як уже знаємо, за уточненими даними Генерального штабу ЗСУ, учора в Бердянську був знищений саме великий десантний корабель "Саратов" (не "Орск").

Куди ж зник сам "Орск", що декілька днів назад ще був у порту окупованого Бердянська – невідомо.

Супутниковий знімок, який вказує на результативність удару ЗСУ по рашистам в порту Бердянська, зображення з відкритих джерел

Цілком можливо, що рашисти "притримують" свій "Орск", щоб таки спробувати провести десант на Азовське побережжя, біля Маріуполя. І тут ракетний катер “Набережные Челны” та тральник "Пикуль" виконуватимуть завдання підтримки, два десантні катери – будуть плавзасобами для висадки десанту.

Але схоже, фінал у цій історії для росіян буде закономірним. Таким же закономірний, як учорашній переможний удар Збройних Сил України по кораблям рашистів в Бердянську.

Рашисти уже втратили під Маріуполем десантний катер "Раптор", фото ілюстративне
Читайте також: Полк "Азов" влучним пострілом примусив росіян відмовитись від десанту під Маріуполем