xcounter
#

Ще один Т-90М "Прорыв" армії РФ розірвався на дві частини прямо на марші (відео)

16566
Т-90М "Прорыв"
Т-90М "Прорыв"

Т-90М "Прорыв" у РФ розглядався замінником "Армати", але щось пішло не так і його, як й інші танки РФ, успішно розриває від зустрічі із ЗСУ

Армія РФ недорахувалась ще одного "аналоговнєтного" танка Т-90М "Прорыв", який був знищений просто на марші разом з іншою бронетехнікою.

Про це говорить відео, яке було знято бійцями ЗСУ на якому зафіксовано знищенні техніки армії РФ. Зазначається, що саме відео знято у районі селища Кислівка, Харківська область на кордоні з Луганською, де ЗСУ продовжують наступальну активність.

Читайте також: У РФ розкрали 82% грошей на мобілізацію: кошти пішли на зоопарки, телевізори та кубки за "успішну підготовку"

На самому відео Т-90М зафіксований першим. Його ідентифікація цілком можлива за характерною виносною силовою установкою, яка встановлена на кормі по лівому борту машини над гусеницею. У самого танка знесено башту, а сам корпус розірвано, що говорить про детонацію боєкомплекту. При цьому у РФ розповідали казки, що нібито виключили цю ситуацію.

Т-90М ВСУ

Аналогічні пошкодження в іншої машини, скоріш за все - Т-72Б3. На відео також потрапила пошкоджена інженерна машина розгородження, знищений КамАЗ, скоріш за все, БМП-2 та ще один танк. Вся техніка, окрім останнього танка, знаходиться на дорозі й схожа була знищена на марші.

Існує непідтверджена інформацію, що колону техніки накрили ударом з HIMARS завдяки не тільки високоточності цієї системи, але й вдало проведеній розвідці та оперативно переданим даним.

Зазначимо, що окрім знищення Т-90М "Прорыв", Збройні Сили України вже захопили декілька танків цієї модернізації, перший яких відправився на детальний "розтин" фахівців ще у вересні.

А загалом, відповідно до даних Генштабу ЗСУ за 25 листопада, армія РФ втратила вже 2899 танків.

Читайте також: M982 Excalibur б’є окупантів через Дніпро, снаряд впав на "голову" гаубиці "Мста-Б" окупантів (відео)