xcounter
#

Розстріл Bayraktar TB2 штабу рашистів, відео засідки ЗСУ та кількість "перемелених" БТГр армії РФ - найцікавіше за ніч на 12 березня

Розстріл  Bayraktar TB2 штабу рашистів, відео засідки ЗСУ та кількість "перемелених" БТГр армії РФ - найцікавіше за ніч на 12 березня
59901

Збройні Сили України кожного дня та ночі вправно вибивають рашистів

Ударно-розвідувальний БПЛА Bayraktar TB2 здійснив результативний наліт на штаб армії РФ. Дрон, як у тирі, розстріляв за допомогою високоточних бомб одразу дві важливі цілі на Київському напрямку.

Першою став ворожий пункт управління. Знищення цього об'єкта дозволяє повністю дезорганізувати підрозділи ворога.

Читайте також: Силами одного артдивізіону на Луганщині з початку війни знищено понад 100 ворожих танків, гармат та машин

Другою ціллю на цій самій позиції стала станція радіоелектронної боротьби, яка скоріш за все за задумом рашистів, мала забезпечити надійний захист від безпілотників.

Нагадаємо, що раніше ЗСУ закликали повідомляти про виявлені станції РЕБ ворога, про те як їх розрізнити та як повідомити українських військових - в окремому матеріалі.

Також з'явилось відео, як чергова ударна група рашистів потрапляє у засідку.

Начальник ГУР МО України бригадний генерал Кирило Буданов повідомив, що "18 батальйонно-тактичних груп ворога повністю втратили свою боєздатність, ще 13 повністю знищені".

Тобто за два тижні боїв 31 батальйонно-тактична група армії РФ за фактично втратила боєздатність.

Нагадаємо, що українські війьскові захопили вже сотні одиниць ворожої техніки, зокрема лише танків - на два повноцінних батальони. Більше того, у якості трофеїв потрапляє і техніка, яка була "вітриною" російського військово-промислового комплексу, зокрема черговий "Панцирь".

А ось 93-та бригада Холодний Яр вже освоїла нову для себе техніку - трофейний Т-80БВМ рашистів.

Читайте також: Війна, 17-й день протистояння з ворогом: інформує Генштаб