xcounter
#

РФ птахами прикриває свою лажу з літаками Су-30СМ та Су-34

1798
РФ птахами прикриває свою лажу з літаками Су-30СМ та Су-34

РФ відверто бреше про реальні причини одразу двох катастроф своїх військових літаків за один тиждень

У РФ вигадали нову версію катастрофи свого фронтового бомбардувальника Су-34, який тиждень тому, 17 жовтня, впав на житловий будинок у Єйську.

Як повідомляє пропагандистське видання ТАСС з посиланням на власні джерела, причиною падіння Су-34 стали дві чайки, які потрапили у двигун літака – їхні останки були нібито знайдені під час огляду уламків. Причому відзначається, що птахи потрапили у двигун літака під час вильоту.

Читайте також: Про що говорить катастрофа Су-34 у Єйську ту Су-30 в Іркутську: покадрово розбираємо падіння літаків

Але попри всі спроби російської пропаганди пропхнути версію з "палаючим" двигуном, на всіх відео, на яких детально видно падіння літака, жодного полум’я не зафіксовано, що одразу ж розбиває версію про "аварію через двигун".

З цього можна зробити висновок, що РФ бреше про катастрофу з Су-34, а потім і з Су-30СМ, який вчора, 23 жовтня, впав одразу ж після вильоту з авіазаводу, з метою приховати реальні причини катастрофи зі своїм новітнім літаком.

су-30см катастрофа
Місце падіння Су-30СМ, фото ілюстративне

Як вже раніше припускав Defense Express, причиною падіння обох літаків може бути система керування СДУ-10, яка має автоматично підтримувати стабільний політ і...яка встановлюється як на Су-34, так і на Су-30СМ – ймовірно, РФ не змогла провести якісне імпортозаміщення західних компонентів у цій системі.

Читайте також: Скільки літаків було на аеродромі в Єйску, де вчора Су-34 впав на будинок