xcounter
#

Рашистів в Маріуполі чекає така ж важка поразка, як при "новорічному штурмі" Грозного (відео)

5998
Знищений танк ворога під Маріуполем, фото з відкритих джерел
Знищений танк ворога під Маріуполем, фото з відкритих джерел

Бронетехніка ворога намагається заходити в Маріуполь без піхотного прикриття та іншої підготовки. Результат закономірний – захисники міста буквально трощать танки противника

Прес-служба полку «Азов» опублікувала нове відео. На цьому відео видно, як одиночний танк ворога намагається зайти на околиці міста Маріуполь. Танк противника діє без піхотного прикриття та іншої підготовки. Результат закономірний – влучання мінімум трьох гранат, вижив лише один член екіпажу ворожої бронемашини.

Читайте також: Як користуватись ПЗРК FIM-92 Stinger - детальна інструкція від ССО та бійця армії США (оновлено)

Таке відео може слугувати відмінною ілюстрацією того, наскільки невміло рашисти діють на Маріупольському напрямку. Тим більш, що і до цього були повідомлення про успішні дії захисників міста, які завдали важких втрат ворогу.

Зокрема, Defense Express розповідав про те, що полк "Азов" розтрощив під Маріуполем колонну новітньої бронетехніки ворога – БМП-3М та Т-72Б3. Або ж - що "азовці" покосили частину "елітної" 22-ої бригади "спецназа ГРУ" ворога.

Маріуполь
Підбита БМП-3М ворога, фото - прес-служба полку "Азов"

Ці всі повідомлення дають підстави очікувати, що в боях під Маріуполем ворог отримає настільки ж криваву та ганебну поразку, як при "новорічному штурмі" Грозного в 1995 році. Навіть якщо така поразка буде "розтягнута в часі" для рашистів.

Маріуполь
Знищений танк ворога під Маріуполем, фото з відкритих джерел
Читайте також: СБУ перехопило дзвінки рашистів під Сумами: голод, паніка та бажання дезертувати