xcounter
#

СБУ перехопило дзвінки рашистів під Сумами: голод, паніка та бажання дезертувати

77240
СБУ перехопило дзвінки рашистів під Сумами: голод, паніка та бажання дезертувати

Під Сумами підрозділи армія РФ дезорганізована

Служба безпеки України оприлюднила серію перехоплених дзвінків солдат армії РФ, які знаходяться під Сумами.

Судячи з цих розмова у таборі рашистів ширяться панічні настрої, вирує голод, брак пального, деякі підрозділи планують скласти зброю лише заради того, щоб вирватись з України.

Читайте також: РФ вивела бойові частини з Південної Осетії та намагається кинути їх в Україну (відео)

Вкрай показовий дзвінок одного строковика. Його підрозділ відрізаний від РФ і для того, що повернутись колона має проїхати через Суми.

"Там ще не одна колона цілою не пройшла. Якщо чесно ми думаємо скласти зброю перед нашим командиром роти... Якщо ми поїдемо через Суми, я не знаю, там 50 на 50, залишусь живим чи ні", - говорить рашист.

Інша показова розмова:

"Їжі немає, води немає. В нас зараз один сухпайок на двох. А більше їжі немає, ми вчора потрапили у засідку, одна машина повністю згоріла, ще КамАЗ підбили з провізією. Провіанту в нас немає, боєзапасу немає, солярки немає. Народу залишилось - 40 людей", - ще один боєць російської армії.

Цікаво, що його дружина чи дівчина намагалась теж пожалітися своїм "вкрай скрутним становищем", нарікаючи на те, що у РФ тепер немає ані Pepsi, ані бутиків з одежею.

Також стало відомо, що навіть ті частини, які ще мають паливо відчувають величезні проблеми із якістю своєї техніки.

"В нас БМП ламаються кожен день... Нас ніхто звідси не забере, ми до кінця тут... Ми тиждень тому стояли на блокпосту, на нас свій же літак кинув бомбу, бо на карті не було відмічено де ми знаходимось", - розповів рашист.

Також став відомий і загальний стан підрозділів, які не можуть проїхати через засідки. Рашисти розповідають про величезну кількість загиблих, яких постійно вивозять до РФ.

Читайте також: Українські артилеристи розтрощили авіабазу окупантів у Херсоні - фото з супутника
ТЕГИ Війна