xcounter
#

"Азовці" у Маріуполі ліквідували генерала РФ та "покосили" елітну 22-у бригаду "спецназа ГРУ"

83720
"Азовці" у Маріуполі ліквідували генерала РФ та "покосили" елітну 22-у бригаду "спецназа ГРУ"

Захисники Маріуполя нищать вже елітні підрозділи армії РФ

Армія РФ для штурму Маріуполя кинули вже свої найелітніші частини, але результат виявився закономірним, як і для тисяч інших рашистів.

Бійці окремого загону спецпризначення "Азов" Нацгвардії, які разом із ЗСУ захищають Маріуполь, показали результати удару по позиціях 22-ої окремої гвардійської бригади спеціального призначення Генерального розвідувального управління Генштабу збройних сил РФ.

Читайте також: Рашисти воюють із тракторами та комбайнами: авіація ворога прицільно б’є по сільгосптехніці

На фото добре видно потрощену техніку, зокрема одразу два найновіших бронеавтомобілі "Тайфун-К" (ці доволі рідкісні машини направлялись в першу чергу саме до спецпідрозділів армії РФ), декілька "Тигрів" та три БТР-82А.

Окрім того, бійці "Азову" повідомили, що ними був ліквідований генерал-майор армії РФ.

Чи відноситься знищений генерал до 22-ої окремої бригади спецпризначення - поки невідомо. За не підтвердженою інформацією був знищений Олег Митяев, командир 150-ої мотострілецької дивізії. У 2015 році він також командував рашистами на Донбасі.

Зазначимо, що Defense Express веде окремий перелік з ліквідованих генералів, командирів та офіцерів керівної ланки армії РФ, які були знищені в Україні.

Додамо, що з Маріуполя продовжують сипатись новини про вправну оборону міста. Зранку - фото з розтрощеною найновішою бронетехнікою рашистів: БМП-3М та Т-72Б3. Учора - справжнє сафарі на БТР-4.

Читайте також: Під Миколаєвом ЗСУ накрили артилеристів РФ та захопили їхні гаубиці
ТЕГИ Війна