xcounter
#

Рашисти знайшли одразу 200 мін для змагань з "безглуздої утилізації"

2933
Рашисти знайшли одразу 200 мін для змагань з "безглуздої утилізації"

Чим більше окупантів вирішать "взяти участь" у таких "змаганнях", тим менше в них буде зброї

Російські військові продовжують змагатися між собою у спробах оригінально "демілітаризувати" власну техніку – цього разу вони вирішили перевірити на міцність нашпиговану мінами вантажівку.

Так, окупанти вирішили закинути в машину одразу 200 радянських протитанкових мін ТМ-62 та перевірити, чи зможе вона доїхати до місця призначення.

Читайте також: Легка "броня" як самохідна артилерія та заміна "Уралам": як армія РФ змінила тактику використання бронетехніки

Перевірка виявилася невдалою – машина потрапила на заміноване поле та наїхала на українську міну. Результат такої "зустрічі" цілком закономірний – видовищний феєрверк та мінус 200 мін й вантажівка в окупантів.

Що цікаво, за деякими даними, вантажівка наїхала саме на протитанкову міну ТМ-62, якими вона й була нашпигована.

протитанкова міна тм-62м
Протитанкова міна ТМ-62М, фото ілюстративне

Загалом цей епізод вкотре нагадує, що окупанти не дуже вміють вчитися на власних помилках. Наприклад, раніше окупанти хотіли використати "шахідо-мобіль", щоб прорвати оборону ЗСУ й нашпигували КАМАЗ снарядами 152-мм калібру, однак не знайшли застосування своєму "ноу-хау" і цю вантажівку затрофеїли українські військові.

Читайте також: Рашисти намагались застосувати "безпілотний танк" для "розмінування", але щось у них "пішло не так" (відео)