xcounter
#

Рашисти уже місяць "везуть на фронт" свої К-17 "Бумеранг", а тепер "згадали" про держвипробування

25003
Парадна демонстрація рашистської колісної БМП К-17 "Бумеранг", ілюстративне фото з відкритих джерел
Парадна демонстрація рашистської колісної БМП К-17 "Бумеранг", ілюстративне фото з відкритих джерел

Хоча можливо, вся справа лише у підготовці до параду на "9 травня" в Москві

Кремлівські пропагандони пишуть, що Міноборони РФ в квітні 2023 року почало державні випробування колісних БМП К-17 "Бумеранг", перша публічна поява яких відбулась ще в 2015 році, а початок серійного виробництва яких планувався взагалі на 2019 рік. І так виходить, що між першим парадним "прогоном" та стартом державних випробувань минуло 8 років, в які "вмістився" зокрема епізод зразка 2020 року, коли той же "Бумеранг" під час параду просто задимів і не зміг продовжити рух далі.

Але більш того – виходить, що Міноборони РФ починає державні випробування колісних БМП "Бумеранг" як мінімум за місяць після того, як кремлівські пропагандони заговорили про "перекидання на фронт" цих бронемашин. Хоча приводом для такої істерії стала лише поява відео, де п’ять К-17 на залізничних платформах везуть у невідомому напрямку.

Читайте також: У РФ загрібати до війська будуть за допомогою телефонів: населення будуть обдзвонювати колл-центри
Рашисти перекидають залізницею в невідомому напрямку свої К-17 "Бумеранг", березень 2023 року, зображення з відкритих джерел

Певна логіка насправді у цьому процесі є. За деякими даними, в розпорядженні Міноборони РФ є декілька К-17 "Бумеранг", що "зависли" на етапі піддослідної "підвідомчої експлуатації", і такий статус відомству військового злочинця Шойгу насправді дуже вигідний, бо дозволяє уникнути зобов’язань купити такі бронемашини. Але водночас і на весь світ кричати про те, бо колісна БМП К-17 "Бумеранг" уже начебто "є у військах".

Водночас, перехід до етапу державних випробувань бронемашин К-17 "Бумеранг" може бути спробою російських військових "підчистити хвости" на шляху до чергового параду на "9 травня" в Москві на "Червоній площі".

Уже є повідомлення, що в рамках підготовки до параду до Москви перекинули мобільні пускові установки МБР "Ярс". Тому цілком логічно припустити, що в Кремлі хочуть уникнути казусу, коли на парад вчергове викотять "аналоговнєт" бронемашину, яка однак за минулі 8 років так і не пройшла етап держвипробувань.

Рашистська бронемашина К-17 "Бумеранг", ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: На заводі, де виробляють ракети до "Торів" та С-400, стало "тривожно", але поки що працюють "глушилки"