xcounter
#

Рашисти посадили на "хрущовські гроби" Т-62 осетин та дали підказку де їх шукати

34039
Рашисти посадили на "хрущовські гроби" Т-62 осетин та дали підказку де їх шукати

Командування армії РФ видало Т-62 "осетинському батальйону "Аланія"

Завдяки спробі рашистів похизуватися стало відомо кого саме командування армії РФ посадило на раритетні Т-62. Ці машини, які були зняті зі зберігання та, скоріш за все планувались до відправлення до Сирії з окупованого Криму, видали так званому "осетинському батальйону "Аланія".

Саме осетини і виклали у мережу доволі детальне відео, в якому рашиські найманці вихваляються танками, випуск яких тривав з 1961 по 1975 роки.

Читайте також: Зона заборони доступу у дії: що зараз відбувається у Чорному морі та чому це стратегічно важливо

Цікаво, що появу у цьому підрозділі цих машин прокоментував голова суб'єкту Російської Федерації - Республіка Північна Осетія Сергій Меняйло. "Ніхто не вірив, але ми це зробили! У батальйоні "Аланія" тепер є танковий підрозділ. Ми тепер повоюємо!" - написав глава Північної Осетії.

Водночас відео знято таким чином, що дозволяє локалізувати місце фільмування та доволі точно визначити район. А видача командуванням армії РФ танків Т-62 таким найманцям добре демонструє як брак техніки, так і відношення до них, як до гарматного м'яса.

Нагадаємо, що раніше і з’явились відео на якому танки Т-62 були зафіксовані біля села Врубівка поблизу Сєвєродонецька, частина з них була навіть оснащена "мангалами".

Читайте також: Рашисти намагаються "пропити" пошкоджені танки, "цікавлять" акумулятори та приціли