xcounter
#

Рашисти підказали, де шукати їхні новітні БМПТ "Терминатор"

38159
Російська БМПТ "Терминатор"
Російська БМПТ "Терминатор"

Окупанти шукають місце на полі бою для своїх нечисленних БМПТ

Концепція російської "новинки" – так званих бойових машин підтримки танків "Терминатор" – провалилась на полі бою, адже окупанти за 10-15 років так і не змогли знайти місце у бойових діях для своїх БМПТ.

Окупанти використовували їх на полі бою передусім у Луганській області: поблизу Золотого, у Северодонецьку та Лисичанську, водночас запам’яталися ці машини передусім тим, що під час свого першого бою в Україні були вимушені тікати від артилерії ЗСУ.

Читайте також: Рашисти хочуть "по-алжирськи" модернізувати БМПТ "Терминатор", поки думають де знову кинути в бій
БМПТ "Терминатор"
Дві БМПТ "Терминатор" та танки ЗС РФ під час боїв на Луганщині

Разом з тим, окупанти продовжують використовувати ці машини на полі бою і навіть дають "підказки", де ж ЗСУ високоточним вогнем можуть знайти російські "Терминаторы".

БМПТ "Терминатор"
Російська БМПТ "Терминатор" десь на Луганщині
Так, наразі окупанти хочуть свої БМП кинути в бій в районі Сватове, що на Луганщині – очікується, що воювати ці машини будуть із залишками 3-го армійського корпусу, який фактично розвалився та не може виконувати завдання ще з жовтня.
БМПТ "Терминатор"
БМП "Терминатор"
Нагадаємо, що російська БМПТ "Терминатор" призначена для дій у складі танкових формувань з метою ураження протитанкових засобів противника. Проходила "бойові випробування" в Сирії влітку 2017 року, перша партія машин для міноборони РФ була відвантажена у 2018 році. Всього на озброєнні у РФ перебуває близько десятка таких машин.
БМПТ "Терминатор"
БМПТ "Терминатор"
Читайте також: Росіяни спробують ще раз застосувати БМПТ "Терминатор", але від провалу їх це все рівно не врятує