xcounter
#

Псковські десантники не "знайшли" для себе АКМС і воювали з "дефектною" зброєю – ЗСУ знищили окупантів

52969
Псковські десантники не "знайшли" для себе АКМС і воювали з "дефектною" зброєю – ЗСУ знищили окупантів

ЗСУ методично знищують підрозділи російських окупаційних військ

Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ ліквідували підрозділ 76-ї десантно-штурмової дивізії російської окупаційної армії.

Як розповідають у Командуванні ДШВ ЗСУ, львівські десантники знищили дві бойові машини та 14 окупантів 3 76-ї дивізії, що дислокується в місті Псков.

Читайте також: Бійці 80-ї бригади методично розстрілють зі "Стугни" ворожу бронетехніку (відео)

Серед знищених рашистів по документах було ідентифіковано одного з окупантів – це старший лейтенант Роман Локотков, який проходив військову службу у 728-му окремому батальйоні зв'язку 76-ї десантно-штурмової дивізії. "І відтепер, зв'язок він точно вже ніде не організує", – коментують у Командуванні ДШВ.

АК-12
Фото: Командування ДШВ ЗСУ

На фото з місця подій можна побачити, що десантники воювали з "новітньою" стрілецькою зброєю – АК-12. Нагадаємо – раніше Defense Express розповідав, що окупанти скаржаться на ці автомати, зокрема на те, що до цієї сучасної зброї немає штатних глушників ПБС-1.

Оскільки комерційними глушниками питання вирішити теж не вийшло через проблеми зі співвісністю, то деякі бригади РФ були вимушені діставати зі зберігання старі АКМС.

Читайте також: Армія РФ вже комплектує резерви танками Т-62 часів Хрущова