xcounter
#

Повітряні Сили замовили ремонт бортових прицільних комплексів на МіГ-29 та Су-27

5803
Строк виконання робіт – до 1 жовтня 2021 року
Строк виконання робіт – до 1 жовтня 2021 року

Державне підприємство "Новатор" як підрядник має полагодити 11 комплектів такого обладнання

Повітряні Сили ЗС України замовили проведення ремонту бортових радіолокаційних прицільних комплексів на літаках тактичної авіації типу Су-27 та МіГ-29. Про це говорять дані системи Prozorro.

Закупка відбулась 8 червня цього року. Як свідчить інформація на сторінці закупки, підрядником у цьому замовленні стало державне підприємство "Новатор". Сама закупка була проведена за переговорною процедурою.

Читайте також: Повітряні Сили піднімали у повітря Су-27 із Озерного та Миргорода
Успіх дій Повітряних Сил України залежить від багатьох компонентів, зокрема - якості обслуговування та ремонту наших винищувачів

Вартість замовлення – 7,95 мільйонів гривень, строк виконання робіт – до 1 жовтня 2021 року. При цьому потрібно провести ремонт для 11 комплектів такого обладнання.

Як раніше розповідав Defence Express, на початку червня цього року відбулись загальнонаціональні навчання сил протиповітряної оборони Збройних Сил України.

Обстановка цих навчань була наближена до бойової

Під час цих навчань літаки Су-27 були задіяні як для виконання завдань за призначенням, так і для імітації повітряних цілей для підрозділів радіотехнічних військ Повітряних Сил.

Тактична авіація та розрахунки ППО діють як єдине ціле для захисту неба України
Читайте також: Повітряні Сили чотири рази за два місяці піднімали Су-27: як їх готують до нових польотів