xcounter
#

Підрозділи ППО знищили всі випущені рашистами "Шахеди" під час атаки вночі

1798
Фото — Командування ПС ЗСУ
Фото — Командування ПС ЗСУ

Також було знищено дві керовані авіаційні ракети типу Х-59

Командування ПС ЗСУ розкрило деталі чергової терористичної атаки російського окупаційного війська у ніч на 2024 лютого — ворог випустив по Україні ракети різних типів, а також ударні дрони, підрозділи протиповітряної оборони збили більшість цілей.

Так, рашисти атакували 12 одиницями ударних дронів типу Shahed, що були випущені з Приморсько-Ахтарська, що у РФ, а також з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму.

Читайте також: Чому F-16 затримуються й знову багато що залежить від США

Щодо ракет, то всього було випущено п’ять одиниць, з них дві — це балістичні ракети "Искандер-М" з ростовської області і три керовані авіаційні ракети Х-59, випущені з тимчасово окупованої території Херсонської області.

Силами нашої протиповітряної оборони було знищено всі ударні дрони типу Shahed, а також дві керовані авіаційні ракети типу Х-59. Робота ППО велася у межах Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, попередню атаку ворог здійснив у ніч на 23 лютого, тоді противник випустив 31 ударний дрон типу Shahed, а також три ракети з С-300, протирадіолокаційну ракету Х-31П і ще дві крилаті ракети Х-22. Силами ППО було знищено 23 дрони.

Раніше у Командуванні ПС ЗСУ підтвердили знищення вже другого за цей місяць ворожого літака дальньої радіолокаційної розвідки А-50, який було збито за 170 км від лінії фронту.

Читайте також: Хорватія через три роки отримала половину вживаних Rafale: але зараз це супер-угода