xcounter
#

Німеччина хоче закрити прогалину у зброї, яка ефективно показала себе на полі бої в Україні

5632
Всі фото – Israel Aerospace Industries (IAI)​
Всі фото – Israel Aerospace Industries (IAI)​

Озброїтися баражуючими боєприпасами Німеччині допоможе Ізраїль

MBDA Germany та Israel Aerospace Industries (IAI) підписали угоду про співробітництво та виробництво, інтеграцію, продаж та маркетинг ізраїльських баражуючих боєприпасів у Німеччині – таку інформацію повідомляє видання Israel Defense.

HARPY
HARPY

Як відзначається, спільно з MBDA Germany ізраїльська компанія IAI пропонує німецькому війську цілий портфель баражуючих боєприпасів, який має "заповнити прогалини у можливостях повітряних сил, флоту та армії".

Читайте також: Просто об'їхати мінне поле: як у Німеччині інструктори Бундесверу радили робити екіпажам Leopard 2

Таким чином, німцям пропонують увесь портфель баражуючих боєприпасів ізраїльської компанії, а це такі системи, як Harop, його менша версія Mini-Harop або ж Green Dragon, HARPY, а також Rotem.

Harop
Harop

Як відзначив керуючий директор MBDA у Німеччині Томас Готтшильд, війна в Україні, а також війна Вірменії та Азербайджану продемонстрували, наскільки важливі безпілотники для виконання бойових завдань, і тому MBDA буде співпрацювати з ізраїльською компанією "в інтересах нашого німецького замовника, німецького війська".

В IAI відзначили, що компанія є "світовим піонером у розробці оперативної концепції системи баражуючих боєприпасів", які "перетворилися у сімейство унікальних та точних систем зброї".

Rotem
Rotem

"Ці системи зробили свій внесок в оперативні успіхи збройних сил у всьому світі і є центральними та вирішальними компонентами майбутніх сценаріїв розгортання", — відзначив генеральний директор IAI Боаз Леві.

Читайте також: Словенія готова купити в Німеччини за понад $200 мільйонів ЗРК, який на 100% показав себе в ЗСУ