xcounter
#

На ДП "Львівський радіоремонтний завод" освоєно ремонт вже 30 видів техніки ППО (фото)

2398
ДП "Львівський радіоремонтний завод"
ДП "Львівський радіоремонтний завод"

Наразі ЛРЗ є основним вітчизняним заводом з ремонту РЛС загального виявлення повітряних цілей та радіолокаційних запитувачів щодо державної належності повітряних цілей

На львівському підприємстві нарощують темпи з освоєння ремонту засобів протиповітряної оборони Збройних сил України й на сьогодні на заводі опановано ремонт 30 видів такої техніки.

Зокрема відзначається, що силами ДП "Львівський радіоремонтний завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", було відновлено всепогодний тактичний зенітний ракетний комплекс 9К330 "Тор" (відомо що цей комплекс випробовувався у кінці 2018 – початку 2019 років).

Читайте також: Посилення ППО – серед пріоритетів зміцнення війська у 2020 році – Хомчак

Також на держпідприємстві було освоєно самостійне виготовлення антен для радіолокаційних станцій та освоєно випуск редукторів до них. Окрім того, ДП "Львівський радіоремонтний завод" продовжує проводити ремонт зенітних комплексів С-125, якими озброєнні частини ППО Збройних сил України.

ЗРК С-125
У такому стані надходять пускові установки С-125 на ДП "Львівський радіоремонтний завод" (ліворуч), а такими пускові установки С-125 виходять із цехів заводу (праворуч) / Фото: ДК "Укроборонпром"

Варто додати, що за повідомленням прес-служби "Укроборонпром", на початку 2019 року львівське підприємство ремонтувало 27 видів техніки ППО.

Нагадаємо, на ДП "Львівський радіоремонтний завод" здійснюється капітальний ремонт радіолокаційних станцій розвідки повітряних цілей (П-18, ПРВ-16, ПРВ-13, НРЗ-4П НРЗ-6П, АМУ П-19, АМУ П-14, АМУ 5Н84А) та РЛС зенітно-ракетних комплексів (С-125, С-75).

Читайте також: "Укроборонпром" заблокував продаж Туреччині ЗРК C-125