xcounter
#

Міноборони США розкрили механізм опанування бійцями ЗСУ нової зброї

32240
Міноборони США розкрили механізм опанування бійцями ЗСУ нової зброї

Пентагон має намір максимально прискорити навчання українських бійців

США максимально прискорило навчання військових Збройних Сил України для того, щоб наші бійці якнайшвидше пустили у бій нову західну зброю.

Прес-секретар Пентагону Джон Кірбі під час традиційного брифінгу, розповів, що навчання проходить на базах НАТО у Європі для мінімізації часових витрат.

Читайте також: У РФ проблеми з автоматом, що мав стати "відповіддю на М4": чому замість АК-12 окупанти струшують пил з АКМС

"Усі тренування, які зараз проводяться, проводяться за межами України, але в Європі, і ми вважаємо, що це найкращий варіант. Є можливість вести з бою невелику кількість бійців, навчити їх, а вони вже тренують своїх побратимів у війську", - розповів Джон Кірбі.

M777
Аналогічний механізм навчання вже був опрацьований на M777

Але, на уточнююче питання журналістів, він відповів, що деякі українські фахівці вже пройшли навчання використання деякої зброї безпосередньо в США, зокрема мова йде про дрони-камікадзе Switchblade. Водночас зараз Пентагон має намір проводити навчання без втрат часу на переліт наших бійців до США, тому концентрується на навчання саме у Європі.

Нагадаємо, що у Пентагоні також прокоментували можливість постачання Україні протикорабельних ракет Harpoon або NSM.

Читайте також: "Стугна" несподівано показала дійсно унікальну здібність: про що розповіло одне відео зі знищенням рашистів
ТЕГИ Війна