xcounter
#

Крилата ракета РФ вибухнула у Молдові: раніше рашисти вже вдиралися у повітряний простір цієї країни (відео)

3042
Місце прильоту крилатої ракети РФ у Молдові
Місце прильоту крилатої ракети РФ у Молдові

Це перший випадок фактичної атаки РФ третьої країни

Міністерство внутрішніх справ Молдови офіційно повідомило, що одна з крилатих ракет армії РФ впала та детонувала на території країни.

Подія сталась на території міста Наславча на кордоні з Україною на півночі країни. Попередньо ракета цілила у Дністровську ГЕС, яка знаходиться у 17 км на північ від населеного пункту вище за течією Дністра.

Читайте також: ЗРК SAMP/T для України: чому це найкраще, що може передати Європа - можливості та характеристики та як він працює

Повідомляється, що жертв немає, але на землі повибивало шибки у декількох будівлях. Також вже з'явилось відео самого "прильоту".

Відповідно до повідомлення, ракета була підбита під час атаки. На місці подій працюють правоохоронні органи Молдови.

Зазначимо, що РФ вже використовувала повітряний простір Молдови для прольоту крилатих ракет для ударів по Україні. Такий випадок був зафіксований 10 жовтня під час масштабного удару по Україні.

І схоже, що аналогічне рішення рашисти прийняли й сьогодні, 31 жовтня, коли вони випустили понад 50 крилатих ракет, цілями яких були об'єкти енергетичної інфраструктури. Відповідно до повідомлення Командування Повітряних Сил ЗСУ, з них було збито 44 одинці.

З них у зоні відповідальності Повітряного командування "Центр" знищило 18 одиниць, "Південь" - 12, "Схід" - 9, "Захід" - 5.

Читайте також: Якщо рашисти вирішать повернути Т-55, скільки знадобиться на відновлення цих танків