xcounter
#

Командири збройних сил РФ та так званої "ДНР" розповіли про найпекельніше місце для окупантів в Україні

11183
Командири збройних сил РФ та так званої "ДНР" розповіли про найпекельніше місце для окупантів в Україні

Рашисти знають, що з Чорнобаївки повертаються лише "двохсотими" або "трьохсотими"

Окупанти не хочуть йти у наступ на "Чорнобаївському напрямку" – про це йдеться у нових перехоплених розмовах рашистів від Служби безпеки України.

На запису – переговори між командиром батальйону збройних сил РФ та командиром роти, який прибув воювати з поповненням з так званої "ДНР".

Читайте також: Рашисти готують нові удари "Калибрами" із підводних човнів, ховаються під водою від "Нептуна"

Так, передусім їхати відмовилися "русские" – після того, як вони "поїхали в протилежну сторону", злякалися й інші. "Вот это – началась паника", – скаржиться так званий "деенеровець".

Така "втеча" росіян аж ніяк не сприяла підвищенню бойового духу "нового поповнення" з так званої "ДНР" – з 20 людей йти в атаку погодилися тільки 5, тому командирам вдалося брехати, що вони будуть оборонятися, а не наступати.

Раніше Defense Express розповідав про вкрай низьку дисципліну в армії РФ – так, між бурятами та кадирівцями відбулася перестрілка через те, що вони не поділили награбоване.

Читайте також: РФ втратила ще один корабель, чому зникли Т-90М та "Армата" і неочікуване джерело поставок для ЗСУ: події тижня війни від Defense Express
ТЕГИ Війна