xcounter
#

Хлопця з Борщагівки танком не здивуєш: оборонці Києва готуються дати гідну відсіч ворогу

3559
Оборонці Києва готуються дати гідну відсіч ворогу
Оборонці Києва готуються дати гідну відсіч ворогу

Від початку повномасштабної війни РФ проти України тисячі українців зголосилися вступити до лав Збройних Сил щоби воювати за волю і самостійність нашої держави. У першу чергу на службу до Збройних сил України беруть ветеранів та людей, які мають відповідний військовий фах. Зараз вони проходять інтенсивну бойову підготовку, яка включає в себе навчальні бої з використанням імітаційних боєприпасів та системи "Лазертаг", стрілецьку підготовку, первинну медичну підготовку і всі інші необхідні елементи. Одним з неодмінних елементів психологічної підготовки воїна до зустрічі з ворогом є обкатка танками

Військовослужбовці навчаються знищувати не лише особовий склад, але й бойову техніку російських окупантів.

Військовослужбовці, DefenseExpress
Військовослужбовці навчаються знищувати бойову техніку російських окупантів

На відео важливий елемент психологічної підготовки – обкатка танками. Завдання бійця – у повній екіпіровці та зі своєю зброєю зайняти позицію в окопі та спостерігати за рухом панцерника.

Читайте також: Як резонує у світі війна в Україні: аналіз інформаційного поля

В момент, коли танк проїжджає над окопом боєць повинен пригнутися, а відразу після цього – швидко зорієнтуватися, розвернутися та кинути в кормову частину бойової машини муляж протитанкової гранати. Основна мета таких вправ – подолати страх перед танками й іншими бойовими машинами. Критично, щоби військовослужбовець почав діяти миттєво, відразу після проїзду панцерника.

Військовослужбовці, DefenseExpress
Важливий елемент психологічної підготовки – обкатка танками

Як видно з відео – більшість хлопців мають бойовий досвід. Деякі з них проходили раніше обкатку. Військові реагують на важку техніку спокійно. Ті ж, хто не звик до подібних "атракціонів", швидко підтягуються до більш досвідчених колег. Вони безумовно готові іти в бій поруч зі своїми броньованими бойовими машинами та знищувати ворожі.

Військовослужбовці, DefenseExpress
"Борщагівка": хто, як не ми, кияни та мешканці Київщини захистимо наш край і Україну

Адже хто, як не ми, кияни та мешканці Київщини захистимо наш край і Україну, – каже ветеран з позивним "Борщагівка". І додає окупантам побажання, з використанням нецензурної лайки.

Військовослужбовці, DefenseExpress

Володимир ПАТОЛА

відео автора

Читайте також: Цивілізаційна солідарність з Україною: огляд інформаційного поля
ТЕГИ Війна