xcounter
#

Генеральный штаб, війна: суттєвих змін не відбулося, ворог робить ставку на агресивну пропаганду

Оперативне зведення на ранок 11 березня
Бійці ЗС України. Фото ілюстративне.
Бійці ЗС України. Фото ілюстративне.
1537

Генштаб ЗСУ надав оперативну інформацію станом на 6:00 четверга 11 березня

Розпочато шістнадцяту добу героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генштаб ЗСУ повідомив подробиці оперативної інформації.

Суттєвих змін у положенні наших військ та військ противника протягом останніх шести годин не відбулося.

Читайте також: Бійці ССО взяли ще один ЗРГК "Панцирь-С1", це вже третя трофейна система

Щодо дій противника. На тимчасово захоплених територіях починає активно працювати агресивна російська пропаганда. Поширюючи проросійські меседжі, окупанти намагаються домовитися з місцевим населенням.

На території Херсонської області ворог робить спроби запровадити адміністративно-поліцейський режим, створює систему комендатур для підтримання “порядку” у тимчасово окупованих населених пунктах.

Під час зіткнень з підрозділами Збройних Сил України, що тривають на території Чернігівської області загарбники продовжують нести суттєві втрати. Внаслідок них особовий склад окупаційних військ на цьому напрямку деморалізований та здається у полон.

Дух та зброя: у нас є чим знищувати ворога

В окремих населених пунктах противник, у порушення норм Міжнародного гуманітарного права, здіснює грабежі, взяття в заручники та страти цивільного населення.

За гострої необхідності у поповненні підрозділів ординців та інших незаконно створених терористичних озброєних угруповань, у Ростовській області, у виправних колоніях триває робота серед ув’язнених з пропозицією приєднатись до окупаційних військ в обмін на амністію. До складу озброєних формувань дикунів готові брати усіх, навіть і тих хто не має досвіду військової служби.

Читайте також: ЗСУ просять першочергово повідомити, якщо побачили засоби РЕБ противника - як їх відрізнити