xcounter
#

Чому бійці ЗСУ вже давно не бачили авіацію РФ на Херсонщині та яку українську зброю вважають найкращою

14602
Чому бійці ЗСУ вже давно не бачили авіацію РФ на Херсонщині та яку українську зброю вважають найкращою

Як військові ЗСУ звільняють Херсонщину від окупантів

Військовослужбовець Збройних Сил України в сюжеті телерадіостудії МО України "Бриз" розповів, як ЗСУ боронять Херсонщину від російської окупаційної армії.

"Ми контролюємо декілька сил, які адміністративно належать до Херсонської області. Орки намагаються нас вибити на адміністративний кордон, але ми їх не пускаємо, щоб вони не добивали до Миколаєва ствольною артилерією", – розповідає військовослужбовець Микола.

Читайте також: Рашисти бояться артилерії ЗСУ на Херсонщині, тому знайшли для себе свій "жест доброї волі"

Він зауважує, що окупанти продовжують гатити по цивільній інфраструктурі: "Вони по селах б’ють ракетами, у кожне село, яке тут поруч є. Школа, дитсадочок... Десять днів, все горить. Вони гатять і гатять. Немає якоїсь системи чи якоїсь логіки, вони нищать усе".

ПТРК "Стугна"
Постріл з ПТРК "Стугна", фото ілюстративне

Разом з тим, наші підрозділи не дають окупантам проводити наступальні дії й успішно протидіять ворожим мобільним групам: "Бояться, тут же недалеко вже Херсон".

пзрк
Ілюстративне фото: Національна гвардія України

Окремо військовий відзначає ефективність українських ПТРК, а також розрахунків ПЗРК: "Стугна", мабуть, найкращий у цій компанії військовий інструмент...Наші ПЗРКшники молодці, відігнали їх так, що я вже не пам’ятаю, коли я бачив гелікоптер чи літак останній раз".

Читайте також: РФ вирішила оригінально "помститися" за поразку на Зміїному, утилізувавши свої ракети X-31 у підбитий танкер