xcounter
#

Армія РФ намітила плацдарм для форсування Сіверського Донця: яку ділянку обрав ворог

30477
Армія РФ намітила плацдарм для форсування Сіверського Донця: яку ділянку обрав ворог

Рашисти не полишають спроби форсування Сіверського Донця

Армія РФ не полишає спроби форсувати Сіверський Донець та продовжує здійснювати цілком передбачувані та прогнозовані дії.

Зокрема після підходу до населеного пункту Старий Караван, що у п'яти кілометрах на північний захід від Лиману, окупанти спробували взяти під контроль ділянку лівого берега річки Сіверський Донець. Про це у ранковому зведенні повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: Стало відомо, коли завершиться навчання українських артилеристів на САУ PzH 2000 і ЗСУ пустить їх на передову

Водночас слід зазначити, що західний берег у цьому районі болотистий, з великою кількістю заплав, стариць, а також гідротехнічними спорудами Слов'янської ТЕС.

Зазначимо, що ворог на 20 км західніше також проводив безуспішні штурмові дії у напрямку населених пунктів Богородичне та Святогірськ. А також вів обстріли населених пунктів Грушуваха, Тетянівка та Дібрівне.

Зазначимо, що зараз на Слов'янському напрямку ворог сконцентрував до двадцяти батальйонних тактичних груп. Водночас для поповнення втрат армія РФ кинула в бій за Сєвєродонецьк вже мобілізаційний резерв 2-го армійського корпусу так званої "ЛНР".

Читайте також: Чому і для кого Ізраїль зайнявся модернізацією радянських танків, що пам’ятають Хрущова
ТЕГИ Війна