xcounter
#

Міноборони РФ повідомило про нові засоби ведення бойових дій: чого можна очікувати від Кремля

Міноборони РФ повідомило про нові засоби ведення бойових дій: чого можна очікувати від Кремля
6300

У міноборони РФ намагаються виправдатись за величезні втрати та продовжують імітацію бурхливої діяльності

Сергій Шойгу, військовий злочинець на посаді міністра оборони РФ, повідомив про перехід рашиської армії до нових способів ведення бойових дій. За його словами, які цитують російські пропагандисти, цей перехід дозволить "краще адаптувати війська до сучасних умов збройного протистояння".

Жодних інших деталей цього "переходу" не повідомлено, як і найголовніше - його причини. Бо якщо, в армії РФ все так добре, то для чого знадобився такий "перехід". Проте сповідатися на те, що у середньопересічного росіянина з'явиться якісь підозри - марно. Скоріш за все він просто здивується тому, що його не охрестили "революційним проривом, аналогів якому немає ніде у світі".

Читайте також: На кордоні поряд із Бєлгородом рашисти розгортають ЗРК С-400
Путін
Путін шукає можливість оголосити перемогу

У будь-якому разі можливо оцінити, що саме може відповідтиє хворобливій уяві військово-політичних ватажків РФ. А в зараз них перед очима власне військо з мародерів та насильників, які не здатні зрозуміти "геніальних" ідей командирів: вони кидають військову техніку, цінне спорядження та обладнання, не бажають вірити у велич російської зброї, а також обтяжують себе намородереними пралками та телевізорами.

Більше того в армії РФ, спостерігається значний, а місцями просто катастрофічний спад кількості генералів, офіцерів та командирів. Через що солдати залишаються взагалі без нагляду. Тобто реальна боєздатність рашистів впала нижче їх бойового духу. А ситуація на фронтах для Кремля стає вкрай схожою на ту, що бачила ставка Гітлера десь у 1943 році. Тобто - необхідні рішучі дії.

Враховуючи традиційну кремлівську вузьколобість та обов'язкове слідування "скрепам" та завітам "побєдобесія" можливо зробити обережний висновок, що під "переходом до нових способів ведення бойових дій" мається на увазі комбінація одразу декількох напрямів.

По-перше, армія РФ може повернути аналог "народних комісарів", які будуть слідкувати за діями командирів та морально-психологічним станом підрозділу. Якщо буде потреба - формувати загородзагони, щоб мотивувати рашистів краще йти в атаку.

Звісно, у сучасних умовах ніхто "комісарами" їх називати не буде, щобільше, нових потрібних фахівців немає. Тому на цю справу можуть цілком припрягти армійських "батюшок", які й так знаходяться у штаті ФСБ. Кінець кінцем для них вже створена потужна військова інфраструктура, починаючи від авіадесантних храмів, завершуючи окремим штабом у вигляді собору.

храми армії РФ
Польові храми Армії РФ

По-друге, Кремль може почати говорити про скоре використання ракет, які змінить хід війни. Через таємність розробки її охрестять "чудо-зброєю".

У голові керманичів рашиського режиму, і справді може бути саме такі рішення. Бо вони нічим не відрізняються від натяків використати ядерну зброю, якими почали сипати не тільки пропагандисти, а й саме військово-політичне керівництво РФ.

Принаймні на питання журналістів про можливість використання проти України ядерної зброї міністр закордонних справ РФ відповів: "на цій стадії ми розглядаємо опцію звичайних озброєнь". Коли почнеться інша стадія та чи зв'язана вона з переходом - сучасний аналог Риббентропа не повідомив.

Читайте також: Все одне знайдуть: ЗСУ показали, як знищують замасковану позицію артилерії ворога зі штабом (відео)