xcounter
#

У РФ знайшли ще один спосіб, як залишити своє гарматне м'ясо гнити в окопах далі

5986
У РФ знайшли ще один спосіб, як залишити своє гарматне м'ясо гнити в окопах далі

"Махінації" із контрактниками в армії РФ набувають масового поширення

Міноборони РФ вирішило припинити звільнення з військової служби з причини завершення строків контракту. Саме таку інформацію Defense Express отримав з низки джерел.

Така позиція військового керівництва армії РФ, звісно, не відповідає жодній юридичній логіці, але є абсолютно свідомим рішенням в умовах боротьби із браком живої сили. І мова йде не тільки про поповнення втрат, які вже перетнули межу 31 тисячу знищеного особового складу, а й про низький морально-психологічний стан своїх підрозділів.

Читайте також: Знищили комунікаційний вузол полкового рівня: Рух опору передав координати, ЗСУ - ліквідували (відео)

Через те що всі обіцяні строки проведення так званої "операції" вже давно пройшли, втрати лише збільшуються, а ротації через брак резервів не проводяться, охочих вмирати в армії РФ стає кожного дня все менше. І для багатьох єдиним абсолютно легальним шляхом втекти з війни залишалось завершення строку контракту.

Також Міноборони РФ почало практикувати інший засіб утримання військових. Найбільш "активним", на яких не діють засоби морально-психологічного впливу, в умовах армії РФ - матюки та погрози командира, пропонуються короткострокова відпуска на тиждень. Після її оформлення повідомляють, що з нею обнуляється максимальний граничний термін перебування у відрядженні поза межами РФ, який визначений у 90 діб.

Такі "махінації" в армії РФ набувають одночасного та масового поширення, що говорить про централізоване доведення вказівок від центрального органу управління.

Також помічена висока активність по лінії "морально-психологічного забезпечення" у підрозділах армії РФ із використанням особистих та колективних бесід з особовим складом, а також профілактичних заходів із виявленням найбільш активних "протестувальників" у підрозділах.

Читайте також: ЗСУ розгромили 35-у армію рашистів, яка "воювала" гуталіном, туалетним папером і "бойовим матюгальником"
ТЕГИ Війна