xcounter
#

Поки Кремль не вигадав "брудну бомбу", у Шойгу була інша "лякавка" для світу – "танки-шахіди"

3399
Ворожий бомбардувальник Ту-95МС з крилатими ракетами Х-101, ілюстративне фото з відкритих джерел
Ворожий бомбардувальник Ту-95МС з крилатими ракетами Х-101, ілюстративне фото з відкритих джерел

Для рашистів це уже "напрацьований" прийом – виправдовувати удари по цивільній інфраструктурі наявністю у противника неіснуючої зброї

АКремль уже довів до абсурду свій фейк про "брудну бомбу", яку начебто готується застосувати Україна. У новітній версії хворих рашистських пропагандонів наша країна начебто планує виготовити "літаючий муляж" балістичної ракети до ОТРК "Искандер" на основі ракети до комплексу "Точка-У", і що начебто саме цей "літаючий муляж" має стати засобом доставки "брудної бомби".

Можливо, колись наша нинішня абсурдна ситуація буде предметом окремих досліджень для філософів по темі "наскільки довго можна обговорювати неіснуючі речі". Бо найперше, що потрібно знати про "брудну бомбу" - це в принципі неіснуючий вид зброї, який досі ніхто не намагався виготовити "в натурі".

Читайте також: Яку ще зброю Іран може отримати від Кремля в обмін на "мопеди", і що взамін може мати армія РФ
Атомна авіабомба радянського виробництва типу РН-28, що знята з озброєння ще в 1990 році, ілюстративне фото з відкритих джерел

Навіть держави-ізгої на кшалт Ірану та Північної Кореї «ціляться» одразу на виготовлення одразу "класичної" атомної бомби, навіть якщо це вимагає гігантських затрат грошей та часу. І "переводу" населення буквально "на підніжний корм". Тим більш, що як спрацює "брудна бомба" на практиці – досі ніхто не моделював. А от нищнівну силу ядерної зброї наочно довели попередні майже 80 років попередньої історії людства.

Є одразу декілька аргументів, для чого Кремль міг вигадати "брудну бомбу". Можливо, рашисти так намагаються на стратегічному рівні ослабити допомогу від Заходу Україні, зокрема грошима та зброєю. Можливо, росіяни намагаються таким чином знайти "виправдання", чому вони досі не забрались геть із ЗАЕС. А можливо, орки так просто готують "привід" для нових ударів по Україні.

По версії кремлівських пропагандонів, це - "шахідо-танк" на базі БМП-1, який начебто виготовляли "терористи" в Сирії, ілюстративне зображення з відкритих джерел

Але тут варто зауважити, що на жаль це уже "напрацьований" прийом РФ – спочатку звинуватити противника у наявності неіснуючої зброї, і під «приводом» цього завдавати масовані удари по цивільній інфраструктурі.

Наприклад, у відкритому доступі залишились згадки про таке – як мінімум в 2017 році російські військові приписали собі "заслугу" в Сирії по знищенню заводів, де начебто виробляли "шахідо-танки" на базі Т-55 чи Т-62, чи навіть БМП-1.

По версії кремлівських пропагандонів, зправа - "шахідо-танк" на базі Т-62, який начебто виготовляли "терористи" в Сирії, ілюстративне зображення з відкритих джерел

Рашисти навіть не потрудились пояснити, як взагалі застосовуються ці "шахідо-танки", і в чому принцип роботи такої зброї.

Орки просто знайшли "виправдання", чому вони завдали черговий ракетний удар по цивільній інфраструктурі. За проміжок 2015-2017 років росіяни відстріляли сумарно мінімум 300 крилатих ракет по об’єктам в Сирії, і такий факт у нас в свій час не знайшов належної оцінки.

Пуск російської Х-101 із Ту-95МС для удару по Сирії в 2017 році, зображення з відкритих джерел
Читайте також: Стало відомо, як австрійські двигуни Rotax потрапляють на іранські БПЛА: їх просто могли красти з приватних літаків