xcounter
#

Гєрасімов особисто командуватиме рашистами під Ізюмом, Дворнікова "відсунули" на задній план

29949
Начальник Генерального штабу ЗС РФ генерал армії Валєрій Гєрасімов, фото ілюстративне
Начальник Генерального штабу ЗС РФ генерал армії Валєрій Гєрасімов, фото ілюстративне

Росіяни фактично "розбовтали" вертикаль управління своїми силами вторгнення. Тому їх наступ приречений на провал, а Кремль уже може відраховувати дні до моменту своєї військової поразки

Генеральний штаб Збройних Сил України у своєму ранковому зведенні відзначав, що орки стягнули для наступу на Ізюмському напрямку достатньо потужне угрупування – підрозділи зі складу 1-ої танкової армії та 20-ої загальновійськової армії Західного ВО, 35-ої армії та 68-го армійського корпусу Східного ВО, частини десантних військ, зокрема – введено у бій дві БТГр зі складу 76-ої десантно-штурмової дивізії.

Схоже, рашисти вважають, що наступ на Ізюмському напрямку – це для них "Сталінград" та "Курська дуга" одночасно. Тому Кремль вирішив ще більше "централізувати" управління цією операцією.

Читайте також: Битва за Донбас: РФ під Ізюмом зібрала 22 батальйонних тактичних груп: наскільки це багато і чи вистачить для наступу
Колонна орків прямує на "утилізацію" в боях проти наших військових, фото ілюстративне

Із власних джерел Defense Express стало відомо, що начальник Генерального штабу ЗС РФ Валєрій Гєрасімов буде особисто керувати наступом російських військ на Ізюмському напрямку.

Цей персонаж начебто уже прибув на пункт управління ЗС РФ, що розташований в районі міста Ізюм.

Начальник Генерального штабу ЗС РФ генерал армії Валєрій Гєрасімов, фото ілюстративне

Раз особисто Гєрасімов прибув командувати операцією не стратегічного, а оперативно-тактичного рівня, значить у Кремля провалився задум по створенню єдиної вертикалі командування силами, що ведуть війну проти України, котру мав очолювати "політичний призначенець" генерал армії та командувач Південним ВО Алєксандр Дворніков.

Алєксандр Дворніков, фото ілюстративне

Підмітимо ще таку особливість "стилю" воєнних операцій Кремля – "розбовтаність" вертикалі управління орки намагаються "компенсувати" посиленням вогневої потужності на окремому відтинку фронту.

Як приклад – у тому ж ранковому зведенні Генштаб ЗСУ відзначав, що поблизу Бєлгорода рашисти розмістили два додаткові дивізіони ОТРК "Искандер". Котрі очевидно були "з кров’ю вирвані" з останніх резервів РФ, раз орки уже вимушені застосовувати уже протикорабельні Х-35 для обстрілів Миколаєва, або ж ОТРК "Точка-У" для ударів по Дніпропетровщині.

Маємо сміливість допустити, що така "розбовтаність" вертикалі управління у рашистів стане призвідником поразки наступу орків на Ізюмському напрямку.

Тому в Кремлі уже можуть починати рахувати дні до моменту, коли наступить їх воєнна поразка в Україні.

Розгром рашистів - неминучий
Читайте також: Кремлівські пропагандони визнали катастрофічні втрати своєї авіації у війні проти України (відео)