xcounter
#

Російський ОПК не може виконати план по виробництву нової зброї замість знищеної в Україні – ГУР МОУ

10017
Цех російського виробника танків "Уралвагонзавод", ілюстративне фото довоєнних часів
Цех російського виробника танків "Уралвагонзавод", ілюстративне фото довоєнних часів

Інфляція "з’їдає" вартість матеріалів та комплектуючих, але російське Міноборони наполягає – "оборонка" має працювати в збиток, без підтримки з держказни

В руки наших розвідників потрапила урядова доповідь РФ, яка свідчить – оборонно-промисловий комплекс країни-агресора не здатен виконати оборонне замовлення на 2022 рік, бо не вистачає грошей, виробники та уряд не можуть узгодити дії, а головне – санкції Заходу фатально «просаджують» економіку ворога.

Про це Головне управління розвідки Міноборони України пише на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Єдиний у РФ виробник танків - "Уралвагонзавод" зупинив роботу через брак комплектуючих

Зокрема відзначається, що санкції Заходу запустили "маховик" інфляції, через що вартість матеріалів та комплектуючих почала рости критично. По суті, санкції Заходу "зжерли" весь кошторис, який орки передбачили на виконання оборонного замовлення в 2022 році.

Процес виробництва Су-34, ілюстративне фото довоєнних часів

Щоб мінімізувати фінансові втрати, Міноборони рашистів дозволило укладати контракти з єдиним постачальником. Навіть цей крок не зупинив «маховик» інфляції, але це у Кремлі мало кого цікавить- там наполягають, що російська "оборонка" має працювати собі в збиток без компенсацій з держказни. Тим більш, що і бюджет теж опустів, через вплив санкцій Заходу.

Загалом виходить така картина – на даний момент, російський ОПК не може виконати план по виробництву нової зброї замість знищеної в Україні.

Ракетний комплекс "Искандер" на статичній експозиції, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: Бійці бригади імені Мономаха захопили ворожі БМП-1 рідкісної "афганської" модифікації (фото)