xcounter
#

За крок до фрази "ми вас туди не посилали": Кремль вже кидає "добровольців", а мобілізованим погрожує трибуналом

За крок до фрази "ми вас туди не посилали": Кремль вже кидає "добровольців", а мобілізованим погрожує трибуналом
8129

Рашиських "добровольців", яким пощастить повернутися до РФ ще чекає найгірше

Як виявилось росіянам знадобилось обмаль часу для того, щоб перетворити лозунг "своих не бросаем" на фразу "мы вас туда не посылали". Остання фраза стала апогеєм Афганської війни, коли тисячі ветеранів залишились нікому не потрібними. Але якщо для її появи СРСР знадобились роки, то для РФ - всього декілька місяців.

Показове відео зі "добровольцями", яких намобілізували зі всієї Російської Федерації пообіцявши, у кращому випадку, одноразово 300 тисяч рублів та щоденно по 53 долари. Defense Express раніше вже описав, чому для більшості населення РФ такий заробіток, помножений на можливість "намародерити унітаз", є єдиною можливістю заробітку. Але результат такої гонитви цілком закономірний:

Читайте також: Яку далекобійну зброю РФ може розмістити на Зміїному, чим це загрожує та як ЗСУ може змести рашистів

На відео рашиські "добровольці" жаліються, що "їх кинули в бій без підготовки". А, скоріш за все, просто відправили воювати, замість того, щоб показати "гори унітазів та пральних машин". У будь-якому випадку їм це не сподобалось і вони перейшли кордон з РФ у зворотному боці. Де тепер жаліються, що грошей немає навіть на дорогу, а додому жахливо хочеться.

Але таким "добровольцям", принаймні поки, ніхто не погрожує в'язницею. Бо "мобілізованим" з так званої "лнерії", які відійшли з Харківської області на територію РФ, вже загрожує трибунал. А поки вони вже декілька днів очікують своєї долі, залишаючись нікому не потрібними.

Враховуючи те, що такі епізоди з рашистами стають доволі регулярним явищем, то легко уявити, а що буде у РФ далі. Все це добре проходила їх країна після Афганістану та першої війни у Чечні. Одне уточнення, за всю війну в Афганістані весь СРСР незворотно втратив 15 тисяч. За першу Чеченську війну - близько 5,5 тисяч військовослужбовців армії РФ.

А станом на 14 квітня окупанти вже втратили в Україні понад 27 тисяч осіб і зробили це за 2,5 місяці. Уявити ту орду калік, яка накриє всю РФ від Калінінграду до Владивостока не так вже й складно, як і те чим будуть заробляти "ветерани", які вже стають нікому не потрібними.

Читайте також: Голандські БМП YPR-765 вже в Україні, разом з польськими Т-72М1 будуть нищити рашистів
ТЕГИ Війна