xcounter
#

Голандські БМП YPR-765 вже в Україні, разом з польськими Т-72М1 будуть нищити рашистів

54714
Голандські БМП YPR-765 вже в Україні, разом з польськими Т-72М1 будуть нищити рашистів

Зброя від союзників України вже в руках СВ ЗСУ – і скоро буде допомагати нищити російські окупаційні війська

Сухопутні війська Збройних Сил України продовжують тренуватися бити ворога – Командувач СВ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський перевірив, як один з підрозділів удосконалював свої вміння у наступі.

Втім, варто звернути увагу у цьому повідомленні не тільки на сам факт проведення навчань, а й те, що під час цих навчань бійці Сухопутних військ активно використовують бронетехніку від союзників.

Читайте також: ЗСУ показали, як відбувся уже 19-ий удар по рашистам в Чорнобаївці (відео)
Т-72м1
Т-72М1. Фото: СВ ЗСУ

Так, на фото, зокрема, бачимо польські танки Т-72M1 – тут варто згадати новину про те, що раніше прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон зауважив, що його країна готова передати Польщі танки Challenger 2 взамін на Т-72М1 для ЗСУ.

БМП YPR-765
БМП YPR-765. Фото: СВ ЗСУ

Крім того, на фото з навчань можна помітити й голандські YPR-765 – бойові машини піхоти на базі американського БТР M113. Зауважимо, що про намір передати україні ці бронемашини прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив лише 19 квітня.

БМП YPR-765
БМП YPR-765 на навчаннях СВ ЗСУ. Фото: СВ ЗСУ

Тобто, з моменту офіційної заяви про передачу до появи цих машин в ЗСУ пройшло менше місяця – і це з урахуванням того, що ці машини наші Збройні Сили могли отримати й раніше, однак "засвітили" їх тільки зараз.

Читайте також: Що за "цікава" машина "рятувала" рашистів, які вижили у пеклі Сіверського Донця