xcounter
#

Що за "цікава" машина "рятувала" рашистів, які вижили у пеклі Сіверського Донця

261275
Зруйнована понтонна переправа рашистів через Сіверський Донець
Зруйнована понтонна переправа рашистів через Сіверський Донець

У боях поблизу Білогорівки вижило менш як 12% від тих рашистів, які намагалися переправитися через Сіверський Донець

Збройні Сили України завдали катастрофічних втрат рашистам, які намагалися переправитися через річку Сіверський Донець. За даними міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, 74-а ОМСБр ЗС РФ (в/ч 21005) втратила поблизу Білогорівки сотні військових.

Читайте також: Чергова спроба рашистів форсувати Сіверський Донець провалилась: історія двох фото з дрону

Так, з 550 окупантів, які намагалися перейти через Сіверський Донець, у живих залишилося близько 65. Зазначається, що після такої катастрофічної невдачі військові цієї бригади почали відмовлятися брати участь у бойових діях, але "замполіти" залякують їх в’язницею.

Крім того, в InformNapalm розповідають й іншу цікаву річ: на цьому напрямку було помічено машину, яка дуже схожа на мобільний пункт психологічної роботи ЗС РФ. Ймовірно, одних залякувань не вистачило, тож до "рятування" тих, хто вижив, залучили й психологів.

Нагадаємо, крім живої сили, у спробах переправитися через Сіверський Донець рашисти втратили й величезну кількість техніки – понад 73 одиниці. Крім того, серед втраченої техніки були як БМД, так і БТР-Д, з чого можна зробити висновок, що у цих боях брала участь "змішана" БТГ.

Тобто, рашисти, які вже раніше були "розбиті" в Україні в складах інших батальйонно-тактичних груп, знову зазнали катастрофічної поразки – тож не дивно, що вони не хочуть знову повертатися в те пекло, яке окупантам влаштовують Сили оборони України.

Читайте також: ЗСУ показали, як відбувся уже 19-ий удар по рашистам в Чорнобаївці (відео)